Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M-Line kussens

M-line kussens kopen

Over M Line

Op zoek naar M-Line kussens? M-line is een bekend kwaliteitsmerk van Nederlandse bodem. Het bedrijf is voortgekomen uit het in 1991 opgerichte DBC (Dutch Bedding Company). M-line produceert matrassen en kussens die zorgen voor een goede nachtrust. Wie goed slaapt, zo is de gedachte, kan beter bewegen. De bekende slogan van M-line is dan ook 'Sleep well, move better'. Doordat het lichaam op matrassen en M-line kussens de juiste houding aanneemt, kan het lichaam beter tot rust komen en herstellen. De producten van M-line worden dan ook veel gebruikt door topsporters en aanbevolen door fysiotherapeuten. Wanneer u kiest voor de kwaliteitsproducten van M-line kiest u voor nieuwe energie!

M-line kussens bij Slaapspecialist van der Schuit

Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u veel bekende kwaliteitsmerken op het gebied van slapen onder één dak. In onze showroom in Geldermalsen vindt u een uitgebreid aanbod aan M-line producten, waaronder ook M-line kussens. Wanneer u een M-line kussen aan wilt schaffen, geven we u graag persoonlijk advies. De manier waarop u slaapt verschilt per persoon. Wanneer u op uw rug slaapt heeft u een ander kussen nodig dan wanneer u op uw zij slaapt. Onze adviseurs kunnen u hier alles over vertellen. Wilt u liever zelf even rondkijken in onze showroom? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u vragen heeft over onze M-line producten staan we voor u klaar om u advies op maat te geven. 

​Door u alles te vertellen over de verschillende M-line kussens, hopen we dat u met het juiste M-line kussen naar huis gaat. Toch kan het gebeuren dat uw nieuwe M-line kussen niet zo lekker slaapt als dat u van tevoren had gedacht. Laat het ons dan weten. Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u kosteloos uw nieuwe kussen uitproberen. Wanneer het kussen u dan niet bevalt kunt het gewoon weer inleveren. Dat is service zoals u dat van ons mag verwachten. We leveren uw aankopen ook nog een kosteloos bij u thuis. Het enige wat u nog hoeft te doen is langskomen in onze showroom of een bezoekje brengen aan onze webshop wanneer u een nieuw M-line kussen wilt aanschaffen. De rest kunt u aan ons overlaten. 

​Het is ons doel om iedere klant gelukkig te maken én om iedere klant het best mogelijke product te bieden. Door tijdens het samenstellen van ons aanbod goed te kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding van producten kunnen we u nu in elke prijsklasse het best mogelijke product aanbieden. Bij Slaapspecialist van der Schuit betaalt u hierdoor nooit teveel!