Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line boxspring

M Line boxspring

Over M Line

Op zoek naar een M Line boxspring? M Line is een Nederlandse matrassenfabrikant en is voortgekomen uit het in 1991 opgerichte DBC (Dutch Bedding Company). M Line staat voor 'motion line'. 'Wie beter slaapt, kan beter bewegen', is de filosofie achter de bedden van M Line. De slogan van M Line is dan ook 'Sleep well. Move better'. Door een M Line bed neemt het lichaam een perfecte slaaphouding aan. De contouren van het lichaam worden nauwlettend gevolgd en het lichaam kan daardoor volledig ontspannen en herstellen. De bedden van M Line worden aangeraden door fysiotherapeuten en topsporters. Met een M Line bed wordt u iedere dag fris en energiek wakker! 

M Line boxspring nodig?

Bent u op zoek naar een M Line boxspring? Is uw huidige ledikant of boxspring aan vervanging toe en bent u op zoek naar een M Line boxspring waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten en maten M Line boxsprings. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting of bent u op zoek naar een unieke stijl? Bij Slaapspecialist van der Schuit staan wij graag voor u klaar. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken en bent u op zoek naar een matras meting? Onze experts plannen graag een afspraak met u in. Aan de hand van uw gewicht, lengte en slaaphouding kunnen wij voor u het perfecte boxspring matras samenstellen. De M Line matrassen zijn gemakkelijk te combineren met een unieke boxspring. De matrassen worden in dezelfde kleur als de boxspring gestoffeerd. Met een M Line boxspring wordt u uitgerust wakker. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

M Line boxspring van Slaapspecialist van der Schuit

Op zoek naar een M Line boxspring? De M Line boxsprings van Slaapspecialist van der Schuit zijn uniek in hun soort. U zult merken dat u fitter en uitgeruster wakker word na een nacht slapen op een M Line boxspring. Uw lichaam neemt namelijk direct de juiste slaaphouding aan en u zult merken dat u van de vele voordelen kunt genieten. Uw lichaam herstelt zich terwijl u slaapt. Mede hierdoor worden de M Line matrassen van Slaapspecialist van der Schuit aanbevolen door fysiotherapeuten. Naast het aanbod van diverse M Line boxsprings bent u bij ons ook aan het juiste adres voor nachtkastjes, kussens, bedbodems, bedtextiel en ledikanten. De mogelijkheden bij Slaapspecialist van der Schuit zijn eindeloos en zeer divers. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast nodigen wij u graag uit in onze showroom in Geldermalsen. Onze experts staan graag voor u klaar om u professioneel advies te geven. 

Meer weten over M Line boxspring?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de samenstelling van uw ideale M Line boxspring? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over onze prachtige M Line boxsprings. Heeft u al een keuze kunnen maken? U kunt via onze webwinkel zelf uw gewenste boxspring samenstellen. U doorloopt de stappen en zo krijgt u de boxspring die perfect bij u past!