Wij helpen u graag!

U bent hier:

M Line boxspring

M Line boxspring

Over M Line

Op zoek naar een M Line boxspring? M Line is een Nederlandse matrassenfabrikant en is voortgekomen uit het in 1991 opgerichte DBC (Dutch Bedding Company). M Line staat voor 'motion line'. 'Wie beter slaapt, kan beter bewegen', is de filosofie achter de bedden van M Line. De slogan van M Line is dan ook 'Sleep well. Move better'. Door een M Line bed neemt het lichaam een perfecte slaaphouding aan. De contouren van het lichaam worden nauwlettend gevolgd en het lichaam kan daardoor volledig ontspannen en herstellen. De bedden van M Line worden aangeraden door fysiotherapeuten en topsporters. Met een M Line bed wordt u iedere dag fris en energiek wakker! 

Een M Line boxspring van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé boxspringspecialist. Een M Line boxspring kunt u dan ook vinden in ons boxspring assortiment.Voor een M Line boxspring zijn er veel verschillende opties. Er is zo altijd wel een M Line boxspring die bij u past! Ons hele M Line assortiment staat op onze website. Uiteraard kunt u dit aanbod ook vinden in onze winkel. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen.  ​

Het aanschaffen van een M Line boxspring 

Op onze website kunt u informatie vinden over onze M Line boxsprings. Maar we begrijpen dat u niet dagelijks een boxspring koopt en dat u daar misschien wel wat advies bij kunt gebruiken. Iedereen heeft nu eenmaal weer andere gewoonten en wensen op het gebied van slapen. We heten u daarom van harte welkom in onze winkel. We helpen u graag bij het maken van een keuze uit de vele soorten en maten M Line boxsprings. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort! 

We zien het bij Slaapspecialist van der Schuit als onze uitdaging om u de best mogelijke M Line boxspring te bieden. Het is daarbij ons doel om u de beste boxspring te bieden in de prijsklasse die u in gedachten heeft. Ons hele assortiment boxsprings is samengesteld vanuit het principe 'de beste prijs-kwaliteitsverhouding'. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald en altijd de best mogelijke boxspring heeft voor uw budget.

​Ook het bieden van de beste service is, naast de beste prijs-kwaliteitsverhouding, één van onze speerpunten. Deze service houdt in dat we u een persoonlijk advies geven over de boxspring die het beste bij u past en we alle boxsprings gratis thuisbezorgen en monteren. Bij een gemiddelde beddenwinkel houdt de service hier vaak op. Bij Slaapspecialist van der Schuit is dat niet het geval. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe M Line boxspring als dat u had gehoopt, of dat een product dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Laat het ons altijd weten als u niet 100% tevreden bent met onze producten. Wij zorgen dan graag voor een oplossing zodat u weer optimaal kunt genieten van uw aankoop. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden! 

We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!