Met Hemelvaartsdag zijn wij geopend!

U bent hier:

M Line boxspring

M Line boxspring nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe M Line boxspring? Bent u op zoek naar een M Line boxspring die u zelf kunt samenstellen? Zoekt u dan niet verder. Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten M Line boxspring bedden. De mogelijkheden zijn zeer divers. U vindt bij ons diverse afmetingen. Denkt u aan een éénpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoonsbed. Vindt u het lastig om de juiste afmeting te bepalen? In onze winkel in Geldermalsen kunnen wij voor u uw gewenste matras inmeten. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bent u benieuwd naar onze ruime collectie M Line boxspring bedden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en de verschillende type boxspring bedden. Daarnaast bent u van harte welkom in onze winkel. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u professioneel te adviseren. 

Slaapspecialist van der Schuit: alles voor uw nachtrust

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken voor de regio's van Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Wij bieden u een groot assortiment aan van kussens, matrassen, boxspring bedden en linnenkasten. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer in te richten. Wij bieden u deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten als u dat prettig vindt. Een M Line boxspring samenstellen doet u niet dagelijks en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het prettig vindt als u advies krijgt. In onze ruim opgezette winkel in Geldermalsen kunt u een kijkje  nemen bij onze prachtige M Line boxspring bedden.

M Line boxspring online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt gemakkelijk en snel uw gewenste M Line boxspring samenstellen in onze webwinkel. Wij nemen u mee in een gebruiksvriendelijk stappenplan waarin u de keuze heeft uit verschillende afmetingen, hoofdborden, stoffen en poten sets. M Line staat bekend om zijn nieuwe reeks gestoffeerde boxspring bedden. De boxspring bedden van M Line zijn samengesteld uit een unieke combinatie van materialen. De M Line boxspring bedden zijn uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse stoffen, hoofdborden en pootjes. Op deze manier kunt u helemaal zelf uw gewenste bed samenstellen.