Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line bed

Bent u op zoek naar een M Line bed? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan bedden van verschillende merken, waaronder M Line. Zo vindt u altijd het M Line bed dat u nodig heeft.

M Line bed bij Van der Schuit​​

​Van der Schuit heeft jarenlange ervaring op het gebied van de slaapcomfort. Wij hebben een ruim assortiment aan bedden, textiel, kussens en kasten, zodat u altijd vindt wat bij u past. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het beddenvak. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren. Dus ook als u op zoek bent naar een M Line bed ​adviseren onze medewerkers u graag.

M Line bed specialist

​Wij hebben verschillende bedden van M Line in ons assortiment. Op onze website vindt u de M Line bedden. Zo kunt u zich van tevoren vast oriënteren. Wij nodigen u graag uit in onze winkel, zodat u de bedden kunt voelen en uitproberen. Wij adviseren u van tevoren een wensenlijst te maken, zodat u precies weet waar u naar op zoek bent. Welke kleur en afmetingen wilt u en wilt u wel of geen bed dat elektrisch verstelbaar is? Dit zijn zaken waar u van tevoren al over kunt nadenken.

​Service

​Bij Slaapspecialist van der Schuit staat service hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen graag een stapje extra. Onze service zult u ervaren tijdens het uitkiezen van uw M Line bed. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en hebben geen voorkeur voor een bepaald merk. Zij zullen u altijd op een eerlijke manier adviseren. Wanneer u een bed bij ons heeft aangeschaft, spreken wij met u een leverdatum af. Wij komen zelf het bed bij bezorgen en installeren. Daarvoor werken wij samen met de vaste monteurs van interieurmonteur.nl. Zij zorgen ervoor dat uw goed wordt geïnstalleerd. Ook nadat uw bed geleverd is, kunt u rekenen op onze service. Bent u niet helemaal tevreden over uw aankoop? Ligt het matras toch niet zo lekker als u dacht? Of vertoond het product al snel slijtage? Laat het ons weten. Wij doen er alles aan om samen met u tot een oplossing te komen.

​Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een M-Line bed van Slaapspecialist van der Schuit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.