U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Levering en verzending

LEVERING

De levertijd op textiel uit onze webshop is +/- 2 tot 5 werkdagen (in vakantie periodes kan dit langer zijn).
De levertijd op al onze overige producten is +/- 2 tot 6 weken (in vakantie periodes kan dit langer zijn). Wij trachten dit per product duidelijk aan te geven.

Wanneer u een product op maat besteld kan de levertijd afwijken van de hierboven genoemde tijd. Als een artikel tijdelijk niet op voorraad is probeert Slaapspecialistvanderschuit.nl dit op de website te verwerken.

Het kan echter voorkomen dat een bestelling toch producten bevat die tijdelijk niet voorradig zijn. Wij nemen dan contact met u op hierover.
Gecombineerde bestellingen verzenden wij in zijn geheel.

BEZORGING 

Bezorgingen vinden uitsluitend plaats in Nederland en België. Wilt u graag iets bestellen voor een ander land neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij bestelling  onder een bedrag van € 19,- rekenen wij € 5,95 verzendkosten. Bij een bestelling van meer dan € 19,- worden de producten gratis verzonden.

U kunt de producten ook gratis afhalen in onze showroom, na binnenkomst van de goederen nemen wij dan contact met u op voor een afhaalafspraak.