Tempur kussens | Tempur kussen | Slaapspecialist

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Tempur kussens

Tempur kussens kopen

Op zoek naar een nieuw Tempur kussen? Slaapspecialist van der Schuit is de erkende dealer van Tempur met een breed aanbod aan Tempur kussens. Alle Tempur kussens zijn direct uit voorraad leverbaar. Vandaag uw Tempur kussen bestellen en binnen enkele dagen dus al in huis!

Tempur kussen nodig?

Over Tempur

Het ontstaan van Tempur is nauw verbonden met de NASA. In de jaren '70 ontwikkelde de NASA een drukabsorberend materiaal om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. In 1980 gaf de NASA dit materiaal vrij aan de commerciële wetenschap. Hierdoor werd het materiaal van NASA snel doorontwikkeld. Dit zorgde er op den duur voor dat het Tempur materiaal geschikt werd om te verwerken in matrassen. In 1991 kwamen de eerste producten van Tempur op de markt. De producten van Tempur zijn sinds die tijd en groot succes.

Een Tempur kussen

Als slaapspecialist zijn wij dealer van Tempur. Verschillende Tempur producten zijn te vinden in ons ruime assortiment. Het aanbod van Tempur bestaat uit verschillende typen hoofdkussens. Er is daarom altijd wel een Tempur kussen dat aansluit op uw wensen en behoeften. Op onze website vindt u meer informatie over onze Tempur kussens. Ons hele Tempur assortiment is uiteraard ook te zien en te testen in onze winkel in Geldermalsen. Wij geven u in onze winkel graag advies. Iedereen is nu eenmaal weer een ander type slaper. Kom daarom langs bij onze winkel in Geldermalsen en krijg aan de hand van uw wensen advies over het Tempur kussen dat het best bij u past. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!

Bij Slaapspecialist van der Schuit is het onze missie om u het best mogelijke product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. We hebben ons assortiment daarom geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd binnen iedere prijsklasse het beste kussen bieden en weet u zeker dat u niet teveel betaald!

'Service' is een tweede speerpunt van Slaapspecialist van der Schuit. Onze service omvat meerdere dingen. Zo ontvangt u van ons een persoonlijk advies over het Tempur kussen dat het beste bij u past en bezorgen we uw aankoop gratis bij u thuis. Bij de gemiddelde beddenzaak houdt de service hier op. Dat is niet heet geval bij Slaapspecialist van der Schuit. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch minder lekker slaapt op uw nieuwe Tempur kussen als dat u had gehoopt, of dat een Tempur kussen dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Mocht het zo zijn dat u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, laat het ons dan weten. Graag zorgen wij voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden!

Graag tot ziens bij Slaapspecialist van der Schuit!

Tempur kussens online kopen

Bent u op zoek naar Tempur kussens? Zijn uw huidige kussens aan vervanging toe en bent u op zoek naar een kussen waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen. Wij hebben een ruim assortiment waar u uw hart kunt ophalen aan verschillende soorten en maten Tempur kussens. Een Tempur kussen biedt de steun die uw nek nodig heeft voor een goede nachtrust. Tempur kussens worden aanbevolen door verschillende fysiotherapeuten. Bent u benieuwd of een Tempur kussen ook past bij uw slaaphouding? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website en een bezoekje te brengen aan onze winkel om u te laten informeren door één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen die een Tempur kussen heeft. 

Tempur kussens bij Slaapspecialist van der Schuit

In de loop van de jaren is Slaapspecialist van der Schuit een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. U vindt ons in het mooie plaatsje Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. Een kussen koopt u niet dagelijks en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u daar graag meer over wilt weten. Iedereen slaapt anders en heeft een andere slaaphouding. Door uw slaaphouding te bekijken kunnen wij goed adviseren over de aanschaf van een Tempur kussen die past bij uw slaaphouding. U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen met één van onze medewerkers. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig ook een ruime keuze uit verschillende meubelen voor uw slaapkamer. Denkt u aan boxspring bedden, linnenkasten en nachtkasten. Daarnaast vindt u bij ons een ruim aanbod Tempur kussens en bedlinnen. Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u alles voor een goede nachtrust. Wij bieden u deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Grootste aanbod aan Tempur kussens

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een Tempur kussens te bestellen? U kunt direct online uw bestelling plaatsen. In onze gebruiksvriendelijke webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor de aankleding van uw slaapkamer. Daarnaast kunt u uiteraard uw bestelling in onze winkel plaatsen bij één van onze medewerkers. Indien uw Tempur kussen op voorraad is kunt u direct uw aankoop meenemen.