Alle Nolte kasten bij elkaar, kopen met advies

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Nolte kasten

Nolte kasten

Nolte levert al sinds jaar en dag kwaliteitskasten vanuit Duitsland. De kasten van Nolte kenmerken zich door een uitzonderlijke prijs/kwaliteits verhouding. Elke kast van Nolte wordt voor 100% in Duitsland gemaakt en heeft 10 jaar garantie. Nolte is erg trots op zijn kwaliteit en draagt dan ook trots verschillende keurmerken zoals De Blauwe engel, de Gouden M en het keurmerk van de Bond voor kwaliteit. Deze 3 keurmerken zijn allemaal Duitse keurmerken. Naast de Duitse keurmerken mogen zij ook het FSC keurmerken dragen, dit keurmerk zet zich in voor het milieuvriendelijk, sociaal verantwoordelijk en economisch duurzaam gebruik van bossen. Zo ziet u dat Nolte kasten daadwerkelijk staan voor kwaliteit.    

Nolte kast

Een kast van Nolte is leverbaar in vele verschillende uitvoering, van een eenvoudige draaideurkast tot een luxe zweefdeur kast, Nolte kan uw kast maken precies zoals u zou willen! Een Nolte kast staat zoals eerder al omschreven voor kwaliteit, u schaft een kast van Nolte aan voor jaren. U kunt een kast van Nolte diverse malen afbreken en opnieuw opbouwen.

Nolte kasten in verschillende stijlen

U kunt uw nieuwe Nolte kast samenstellen zoals u zou willen, van mooi klassiek tot ultra modern. Wilt u lades gecombineerd hebben met een zweefdeur? Geen probleem bij de Nolte kasten. Spelen met verschillende kleuren? Ook dat ik geen probleem bij de kasten van Nolte. Maar de mogelijkheden houden daarbij niet op, in onze showroom kunnen wij uw kast precies tekenen naar wens. Op deze manier krijgt u echt een goed beeld van uw nieuwe Nolte kast.

Nolte kledingkasten

Naast het maken van goede een degelijke keukens, is Nolte ook gespecialiseerd in het maken van kledingkasten. Enkele bekende kledingkasten van Nolte zijn de Marcato, de Concept Me, de Hortizont en het nieuwe Presto kledingkasten programma. Met de verschillende type Nolte kledingkasten is er altijd een kast voor u bij. Zo zijn alle verschillende type Nolte kledingkasten minimaal leverbaar als draai en zweefdeur.

Nolte slaapkamerkasten 

Kledingkasten worden vaak in de slaapkamer geplaatst en worden vervolgens slaapkamerkast genoemd. Zo gaat dit natuurlijk ook met kasten van Nolte, een Nolte kast in de slaapkamer wordt een Nolte slaapkamerkast genoemd. U kunt uw slaapkamerkast van Nolte eenvoudig combineren met de bedden en ander bij-meubelen van Nolte.