Hülsta Multi Forma - Slaapspecialist Van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Hülsta Multi Forma

Hülsta Multi Forma

Multi Forma is een productlijn van het bekende Duitse merk Hülsta. Binnen deze productielijn is al het denkbare mogelijk. Als het om maatwerk gaat is Multi Forma de uitgewezen productielijn. Of u nu op zoek bent naar een speciale hoekkast of een afgeschuinde kast voor op zolder; het is geen probleem bij Multi Forma.  De Multi Forma kasten zijn zelfs verkrijgbaar als deuroverbouw. Dit betekent dat de kast rondom de deur van uw (slaap)kamer wordt gebouwd. Dat is natuurlijk praktisch, maar het ziet er ook prachtig uit!

Hulsta Multi Forma kast zelf samenstellen

De naam van de Hülsta Multi Forma geeft al aan wat de kenmerken zijn van de kast. De kast is bijzonder veelzijdig en helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Dit allemaal exact op maat. Het klassieke rompsysteem van de Hülsta Multi Forma heeft de planbaarheid het design en de speciale ontwerpen die Hülsta kenmerken. Hülsta Multi forma biedt alle soorten kasten aan. Zo heeft de productlijn vouwdeuren, schuifdeuren maar ook draaideuren. Het heeft enorm veel accessoires waardoor de kast helemaal naar eigen smaak gemaakt kan worden. De Hülsta Multi Forma kan daarom bij elke slaapkamerstijl gematcht worden.