Met Hemelvaartsdag zijn wij geopend!

U bent hier:

Jensen boxspring

Jensen boxsprings

Over Jensen

Op zoek naar Jensen boxsprings? Jensen is een matrassenfabrikant uit Scandinavië. In 1947 werd Jensen opgericht in Noorwegen. De eerste paar matrassen die werden verkocht waren gevuld met paardenhaar en katoen. Er is sindsdien veel veranderend, maar de filosofie van het bedrijf is nog steeds hetzelfde: 'Een echte Jensen moet je kunnen zien en voelen'. Anno nu is het bedrijf één van de grootste matrassenfabrikanten van Scandinavië. Jaarlijks worden er in Selvik, aan het Oslofjord, 150.000 Jensen matrassen en Jensen boxsprings geproduceerd. Dit gebeurt door medewerkers die het vak vaak van hun ouders leren. Hierdoor beschikken zij over een vakkundigheid waar een machine niet aan kan tippen. 

Jensen Boxsprings van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé boxspringspecialist. Wij hebben de hoogwaardige boxsprings en matrassen van Jensen dan ook in ons assortiment opgenomen. Jensen biedt verschillende boxspring programma's. Ieder programma heeft weer andere specificaties. U heeft zo een ruime keuze aan mogelijkheden. Er is altijd wel een Jensen boxspring die bij u past! U kunt het hele assortiment van Jensen boxsprings vinden op onze website én in onze slaapspeciaalzaak. Onze zaak is gevestigd in Geldermalsen en is gemakkelijk bereikbaar.  ​

Het kopen van een Jensen boxspring

Veel informatie over onze Jensen boxsprings kunt u vinden op onze website. Hier kunt u ook uw persoonlijke Jensen boxspring samenstellen. Maar we begrijpen dat u niet dagelijks een boxspring koopt en misschien wel wat hulp kunt gebruiken. Een bed is nu eenmaal iets heel persoonlijks. Iedereen heeft weer andere slaapgewoonten en -wensen. U bent daarom van harte welkom in onze winkel. Wij helpen u graag een keuze te maken uit de vele soorten en maten Jensen boxsprings. Onze boxspring-experts staan u graag te woord en geven u een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!  ​Bij Slaapspecialist van der Schuit zien we het als onze uitdaging om u het best mogelijke product te bieden. Het is daarbij ons doel om u de beste boxspring te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. We hebben ons hele assortiment samengesteld vanuit het principe 'de beste prijs-kwaliteitsverhouding'. Zo kunnen we u altijd de beste boxspring bieden van iedere prijsklasse. <br/><br/> ​Ook service hebben wij, naast de beste prijs-kwaliteitsverhouding, hoog in het vaandel staan. Onze service houdt in dat we u een persoonlijk advies geven over de boxspring die het beste bij u past en we alle Jensen boxsprings gratis thuisbezorgen en monteren. Vaak houdt de service van een beddenwinkel hierna op. Bij Slaapspecialist van der Schuit is dat niet het geval. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe Jensen boxspring als dat u had gehoopt, of dat een product dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Laat u het ons dan weten, wanneer u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Wij zorgen dan graag voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden! <br/><br/> We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!  

Bekijk onze gehele boxspring collectie!