Wilt u een kledingkast van Henk van de Broek kopen?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Henk van den broek kledingkasten

Henk van den broek kledingkasten

Henk van den broek kledingkasten 

Henk van den Broek is gespecialiseerd in het maken van houten meubels. Henk van de Broek richt zich in het bijzonder op slaapkamermeubels, zoals kledingkasten. Deze kasten zijn volledig gemaakt van hoge kwaliteit eikenhout. Henk van den Broek biedt 5 verschillende kasten aan: Anouk, Isa, Mees, Iris en Lars. Al deze kasten onderscheiding zich door een gave afwerking en een natuurlijke uitstraling.  

Massief eiken kasten 

Bent u op zoek naar een kledingkast eiken? De kledingkasten van Henk van den Broek zijn standaard gemaakt van massief eiken. Met een hedendaagse visie en ambachtelijke manier maken zij van een stuk eiken een mooi kwaliteitsproduct. Henk van den broek kasten achten kwaliteit duurzaamheid en betrouwbaarheid als belangrijkste waarden bij het produceren van haar kasten.  

Klassieke kledingkast  

Zoekt u een klassieke kledingkast? Voor een klassieke kledingkast bent u bij Henk van den Broek aan het juiste adres. Hij biedt diverse kledingkasten met een klassiek design aan. Met name de Lars heeft een klassieke uitstraling dankzij de donkere houten kleur en de afwerking.  

Vakmanschap 

Henk van den Broek garandeert u een 100% Nederlands fabrieksproduct gemaakt door echte vakmensen. Ook als je op zoek bent naar een specifiek artikel, kijken zij naar oplossingen. Maatwerk is onderdeel van hun vak. Het team van Henk van den Broek bestaat uit zeer gemotiveerde teams van verschillende generaties, maar met een gemeenschappelijke passie voor het werken met hout.