U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
Eastborn Boxspring

Eastborn boxsprings kopen

Op zoek naar kwalitatieve Eastborn boxsprings? ​Eastborn is een begrip wanneer het gaat om bedden, matrassen en boxsprings. Eastborn, de naam zegt het al, Eastborn komt uit het oosten van ons land. In de fabriek van Eastborn, in Vroomshoop, worden al meer dan 50 jaar matrassen en boxsprings geproduceerd van hoge kwaliteit. Wanneer u kiest voor de Eastborn boxsprings, kiest u voor vakmanschap en comfort. Eastborn produceert verschillende modellen boxsprings. Deze modellen zijn allemaal terug te vinden in het ruime aanbod van Slaapspecialist van der Schuit. We nodigen u van harte uit om de modellen van Eastborn met eigen ogen te komen bekijken - en te komen uitproberen- in onze showroom in Geldermalsen. Hier staan we voor u klaar met koffie of thee en persoonlijk advies. 

​Bij Slaapspecialist van der Schuit

De Eastborn boxsprings zijn volledig naar eigen inzicht samen te stellen. Zo kunt u het matras kiezen dat u prettig vindt en bijvoorbeeld het hoofdbord en de uitvoering van de boxspring afstemmen op uw persoonlijke smaak. Bij het samenstellen van uw boxspring adviseren we u graag. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende boxsprings en matrassen van Eastborn. Welke boxspring het meest geschikt is voor u, hangt af van verschillende factoren. Een adviseur helpt u om deze factoren langs te gaan zodat u eenvoudig de boxspring kunt kiezen die bij u past. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar uw slaaphouding en uw postuur. U kunt bij Slaapspecialist van der Schuit rekenen op eerlijk en persoonlijk advies. We ontmoeten u graag in onze showroom! 

Over Slaapspecialist van der Schuit

Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u terecht voor alles op het gebied van slapen. Alle producten in ons assortiment zijn van hoogstaande kwaliteit. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw slaapkamer. Dankzij ons ruime aanbod vindt u altijd het matras of de boxspring die bij u past. Daarnaast vindt u bij Slaapspecialist van der Schuit ook ledikanten, bedbodems, kasten, kussens en bedtextiel. U vindt dit aanbod ook terug in onze webshop. Bij Slaapspecialist van de Schuit is het onze missie om iedere klant gelukkig te maken. We zien het als een uitdaging om iedere klant het beste product te kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

​Wilt u meer weten over onze Eastborn boxsprings? Tijdens uw bezoek aan onze showroom vertellen we u graag meer over ons Eastborn aanbod. Dankzij advies op maat ontdekt u snel welke Eastborn boxspring bij u past! Graag tot ziens in onze showroom of in de webshop!