U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Ducky Dons kussen

Ducky Dons kussen

Ducky Dons Kussen

​Bent u op zoek naar een ​Ducky Dons kussen? En kunt u maar geen winkel vinden, waar deze kussens worden verkocht? Kom dan naar Slaapspecialist van der Schuit. Wij hebben een ruim assortiment aan kussens van verschillende merken, waaronder uw gewenste Ducky Dons. ​

Ducky Dons kussen kopen bij de Slaapspecialist!

​Het bijzondere aan een Ducky Dons kussen is dat deze is gevuld met eendenveren of eendendons. Dit maakt het kussen dik en zacht. De kussens van Ducky Dons zijn dus ideaal, wanneer u een zacht kussen wilt. Op onze website vindt u het complete overzicht aan Ducky Dons kussens. Is het u niet helemaal duidelijk wat de verschillen tussen de kussens zijn of wilt u de kussens eerst voelen, voordat u er een aanschaft? Kom dan langs in onze winkel. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de kussens van Ducky Dons. Heeft u last van huisstofmijtallergie? Dan is een ​Ducky Dons kussen ​ook wat voor u. Ducky Dons heeft namelijk speciale kussen die geschikt zijn voor mensen met huisstofmijtallergie. Deze kussens kunnen gewassen worden.

​Bestel Ducky Dons kussen online

Op onze website vindt u een overzicht van de Ducky Dons kussens uit ons assortiment. U kunt deze kussens ook online bestellen via onze webshop. Dit gaat heel eenvoudig en wanneer u voor 17.00 uur besteld, heeft u uw kussen de volgende dag al in huis! Ook de andere producten uit ons assortiment kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop.

​Service

Slaapspecialist van der Schuit vindt het heel belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Daarom besteden wij veel aandacht aan de service. Zo kunt u uw Ducky Dons kussens zelf bij ons ophalen, maar wij kunnen hem ook bij u bezorgen. Dat is service van ons voor u. Bent u toch niet helemaal tevreden over het ​Ducky Dons kussen? Ligt het kussen toch niet zo lekker als uw van tevoren dacht? Of vertoont het kussen al snel slijtage? Laat het ons weten. Wij proberen samen met u tot een oplossing te komen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de Ducky Dons kussens of één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.