Boxsprings online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Boxsprings

Op zoek naar boxsprings? Slaapspecialist van der Schuit is de nummer 1 boxsprings specialist van Nederland. We hebben alle soorten, maten en merken aan boxsprings! Wij bieden een 100% onafhankelijk advies voor het ultieme slaapcomfort!Boxsprings online kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak waar u uw hart kunt ophalen aan verschillende soorten boxsprings? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbieden van alle soorten producten en meubels voor het optimale slaapcomfort. Vandaag de dag beschikken wij over een ruim assortiment zodat u een ruime keuze heeft uit verschillende soorten boxsprings. Door de jaren heen hebben vele klanten ons weten te vinden en zij genieten tot op heden van de vele voordelen die een boxspring te bieden heeft. Slaapspecialist van der Schuit vertelt u graag meer over de vele voordelen van een boxspring bed. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de boxspring bedden die aansluiten bij uw slaapcomfort? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen waar u al onze boxsprings zelf kunt bekijken. Wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaar staat. 

Slaapspecialist van der Schuit, ruim aanbod in boxsprings

Slaapspecialist van der Schuit beschikt over een ruim aanbod van verschillende soorten boxsprings. U heeft bij onze keuze uit verschillende soorten afmetingen, kleuren, vormen en hoogtes. Door de jaren heen is het aanbod van boxspring bedden steeds verder toegenomen waardoor de leveranciers en fabrikanten hier steeds meer op inspelen. Wij kunnen dan ook goed begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en dat u geen idee heeft waar u moet beginnen als u een boxspringbed wilt aanschaffen. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres voor professioneel en eerlijk advies. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan samen met u op zoek naar een boxspring bed dat helemaal aan uw wensen voldoet. Door de vele maten en hoogtes is er veel mogelijk. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw boxspring elektrisch te laten maken. De boxspring bedden die Slaapspecialist van der Schuit u aanbiedt zijn van alle gemakken voorzien. Er kan zelf een televisie worden bevestigd aan uw boxspring die kan verdwijnen in het voetenbord. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nou gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Onze adviseurs staan graag voor u klaar en vertellen u graag meer over de vele boxspring bedden die wij aanbieden. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen. 

Jarenlange ervaring in slaapcomfort

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak die gevestigd is in het dorp Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u goed van dienst zijn en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bieden u een groot assortiment aan van diverse producten die uw slaaprust bevorderen. Denkt u aan kussens, matrassen en lakens. Daarnaast kunt u bij ons uw ogen uitkijken bij ons aanbod ledikanten, boxspring bedden en matrassen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met de producten die wij aanbieden. Wij zijn een groot dealer van verschillende merken. Denkt u aan Auping, Tempur en M Line. Hierdoor heeft u bij ons een ruime keuze en is er voor elk wat wils in onze ruime showroom. Ons team van specialisten geeft u deskundig advies en wij kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en zult u jarenlang plezier hebben van uw aankoop. Daarnaast begrijpen wij dat u niet iedere dag een boxspring bed aanschaft en dat u daar vragen over heeft. Onze adviseurs geven u graag advies en vertellen u graag meer over de vele voordelen die de boxspring bedden te bieden hebben. 

Diverse soorten boxsprings

Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij bieden u bedden aan van 140 cm tot en met 220 cm. Hierdoor is er voor iedere lichaamslengte een gepaste boxspring op maat te verkrijgen. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende matrassen. Deze matrassen verschillen van elkaar door middel van dikte en diverse drukgebieden waardoor u nog comfortabeler ligt. Niemand wil wakker worden met een zere rug of nek en daar voegt een goed matras veel aan toe. Omdat wij korte lijnen hebben met onze fabrikanten kunnen wij u ook verschillende stoffen en diverse kleuren aanbieden. Hierdoor kunt u uw boxspring perfect zelf samenstellen en fungeert uw boxspring niet alleen als een fijn bed maar ook als een prachtige eye catcher in uw slaapkamer. De specialisten van Slaapspecialist van der Schuit kunnen professioneel en vakkundig een matras inmeten dat aansluit bij uw lichaam en postuur. Zo bent u verzekerd van een goed slaapcomfort. Naast het ruime aanbod van afmetingen, stoffen en diverse hoofdboorden kunt u er ook voor kiezen om een boxspring elektrisch verstelbaar te maken zodat u kunt genieten van nog meer comfort! Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel.