Boxsprings online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Boxsprings

Boxsprings online kopen

Bent u op zoek naar een slaapspecialist, waar u voldoende keuze heeft uit verschillende boxsprings? Bent u op zoek naar een nieuw bed en bent u benieuwd of een boxspring bed bij u past? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit biedt u graag een ruim aanbod in verschillende soorten boxspring bedden, die passend zijn voor iedere slaapkamer. Door de jaren heen is het aanbod in boxspring bedden steeds verder uitgebreid, waardoor wij u vandaag de dag verschillende boxspring merken aan kunnen bieden. Wij begrijpen dan ook zeer goed dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. In onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen kunt u uw ogen uitkijken. Hier vindt u al onze aangeboden boxsprings die u kunt vergelijken met elkaar. Onder het genot van een kop koffie loopt een van onze experts graag met u mee, om u meer te vertellen over de voordelen van onze bedden. Wij hebben geen voorkeur voor een merk, wij willen dat u met een goed gevoel de deur uitstapt en dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Voor het vinden van boxsprings die het beste bij uzelf en uw slaapkamer passen, bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom aan de Willem de Zwijgerweg en laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden.

Ruim aanbod in boxsprings

Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u verschillende soorten boxsprings. Door de jaren heen is het aanbod in bedden steeds verder uitgebreid en spelen wij daar als slaapspecialist graag op in. Door de bekendere merken in ons assortiment te plaatsen, kunt u diverse ledikanten en boxsprings vergelijken met elkaar. Een boxspring bed is vandaag de dag een van de bekendere bedden. Deze bedden zijn persoonlijk samengesteld door uitstekende fabrikanten, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. Daarnaast kunt u ook zelf veel bepalen wat u zoekt in een boxspring bed. U heeft de keuze uit verschillende stoffen, diverse hoofdborden, prachtige poten en leuke snufjes. Zo kunt u een tv laten wegzakken in het voeteneinde of uw boxspring elektrisch laten maken, zodat u optimaal kunt genieten van uw bed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast een mooi boxspring bed is het ook belangrijk dat u het juiste matras kunt vinden. Iedereen slaapt anders. De een slaapt op zijn buik, de ander op zijn rug en de derde slaapt liever op zijn zij. Wat voor een slaper u ook bent; bij Slaapspecialist van der Schuit kunnen wij u het beste matras aanmeten. U kunt kiezen uit een hard matras, een soft matras of een medium matras. Daarnaast hangt het vinden van een geschikt matras ook af van uw lengte en gewicht. De boxspring bedden zijn leverbaar in verschillende lengte maten zoals 190 cm, 200 cm, 210 cm en 220 cm. De lengtemaat die het beste bij u past is afhankelijk van uw eigen lengte en natuurlijk ook van de ruimte, waarin de boxspring geplaatst gaat worden. Wij adviseren om bij uw lengte 15 cm op te tellen en dan dit getal naar boven af te ronden. Daarnaast zijn er ook verschillende breedtematen van de boxspring mogelijk: 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.

Diverse boxsprings bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk aan te rijden vanuit verschillende regio's zoals Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur en wij zorgen ervoor dat er altijd een plekje voor u vrij is. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort, kunnen wij u goed adviseren over het samenstellen van uw gewenste boxspring bed. Al onze aangeboden boxspring bedden zijn voorzien van de beste matrassen met pocketvering. Een boxspring bed van Slaapspecialist van der Schuit bestaat uit een open constructie, waardoor er goed geventileerd kan worden. Daarnaast zijn de boxsprings in verschillende hoogtes verkrijgbaar, waardoor u nog makkelijker in en uit bed kunt stappen. Naast ons ruime aanbod in boxspring bedden vindt u bij ons ook alles voor een goede nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, bedlinnen en prachtige bijpassende nachtkastjes. U kunt bij ons direct uw gehele slaapkamer aanpassen, want u kunt ook linnenkasten en kledingkasten bij ons vinden. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het online bestellen van uw gewenste boxspring bed? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.