Boxsprings online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Boxsprings

Boxsprings online kopen

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak waar u uw hart kunt ophalen aan verschillende soorten boxsprings? Is uw huidige bed aan vervanging toe of bent u op zoek naar een boxspring bed waar u jarenlang plezier aan zult beleven zonder dat u wakker wordt met rug- of nek klachten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het aanbieden van verschillende boxsprings die aansluiten wij de wensen van onze klanten. Het grote team van specialisten slaat graag de handen ineen om u te voorzien van professioneel advies waardoor u met een goed gevoel de winkel uit loopt. Omdat er zoveel keus is lopen wij graag met u een rondje mee door onze ruim opgezette showroom zodat wij u direct professioneel kunnen adviseren en met u mee kunnen denken over de aanschaf van uw gewenste boxspring bed. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten dat de service bij ons op nummer één staat.  Slaapspecialist van der Schuit staat graag voor uw klaar in onze beddenspeciaalzaak in Geldermalsen. Slaapspecialist van der Schuit vind het belangrijk dat u ook bedenktijd heeft. Dit is geldig 60 tot 100 dagen na aankoop. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en wilt u meer weten over de voordelen en eigenschappen van onze boxsprings? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend langs te komen in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over ons ruime assortiment. 

Boxsprings op maat bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspecialist waar u terecht kunt als u op zoek bent naar de perfecte boxspring. Wij zijn gevestigd in Geldermalsen en zijn vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen goed te bereiken. Door onze centrale liggen weten vele klanten ons te vinden en zij genieten vandaag de dag van een goede nachtrust. Slaapspecialist  van der Schuit is een echte beddenspeciaalzaak en officieel dealer van de merken die wij verkopen. Doordat onze aangeboden merken keer op keer hun aanbod verbreden gaan wij daar graag in mee en zijn wij op de hoogte van de laatste snufjes en vindt u altijd de nieuwste modellen in onze showroom. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een boxspring aanschaft en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Ons team van experts vertelt u graag meer over de voordelen van onze boxsprings en luistert graag naar uw wensen. Door de jaren heen is het aanbod van boxsprings steeds verder uitgebreid waardoor wij vandaag de dag in onze showroom vele boxsprings aantreft in verschillende maten en van verschillende merken. Al onze aangeboden boxspring bedden zijn voorzien van de beste matrassen met pocketvering. Zowel de temperatuurregulatie als de ventilatie van een boxspring is erg goed. De boxspring bestaat als het ware uit een open constructie waardoor er goed geventileerd kan worden. Daarnaast zijn de boxsprings in verschillende hoogtes verkrijgbaar waardoor u nog makkelijker in en uit bed kunt stappen. U koopt niet alleen een boxspring maar u kunt ook uw gewenste matras of topper aanschaffen waardoor u een nog beter slaapcomfort creëert. Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort.

Boxsprings samenstellen bij Slaapspecialist van der Schuit

In onze showroom en online kunt u vele verschillende type boxspring bedden vinden. Online proberen wij al een duidelijk beeld te geven van wat voor type boxspring wij voor u zouden kunnen samenstellen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u door middel van een gebruiksvriendelijk stappenplan uw wensen aanvinken. U geeft stap voor stap aan welke stof u mooi vindt, wat de lengte- en de breedte maat moeten zijn en of u extra snufjes wilt aan uw boxspring zoals een tv, een hoofdboord en een voetenboord. Op deze manier kunt u uw zelf uw gewenste boxsprings samenstellen. Uiteraard begrijpen wij dat het een lastige keuze kan zijn om uw gewenste boxspring samen te stellen, u bent dan ook van harte welkom in onze showroom om samen met ons uw wensen te bespreken en uw keuzes vast te leggen. De specialisten van Slaapspecialist van der Schuit kunnen professioneel en vakkundig een matras inmeten dat aansluit bij uw lichaam en postuur.

Afspraak maken bij Slaapspecialist van der Schuit?

Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag meer informatie over het perfect inmeten van een matras en uw gewenste boxsprings? Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar voor het inplannen van en afspraak.  In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier waardoor u altijd met een goed gevoel de deur uitstapt. Het is ons doel om u goed te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe bed, een nieuw matras of bij de aanschaf van een nieuw kussen. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te vinden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet beddensysteem. Neem alvast een kijkje op deze website en laat u verrassen door ons ruime aanbod.