U bent hier:

Boxspring

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Boxspring online kopen

Bent u opzoek naar een boxspring? Wij, van Slaapspecialist van der Schuit, staan graag voor u klaar in onze speciaalzaak in Geldermalsen. Omdat wij een bloeiend bedrijf zijn, zijn wij uitgeweken naar omgeving Den Bosch, Nijmegen en regio Utrecht. Wij werken alleen met ervaren adviseurs. Onze adviseurs zijn ook gespecialiseerd in het verkoop van een boxspring. Elk bed is persoonlijk, zo ook uw boxspring.

Belangrijke factoren voor uw boxspring

Uw slaaphouding is zeer belangrijk, dit maakt en staat bij de keuze in uw nieuwe boxspring keuze. Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn om mee te nemen in het kiezen van uw nieuwe boxspring. Zo zijn er verschillen in de stevigheid van uw matras. Uw gewicht en lichaamstemperatuur zijn ook zeer belangrijke factoren die de keuze van uw nieuwe bed bepalen. Zo hebben wij in ons assortiment verschillende soorten boxsprings beschikbaar die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en bekleed zijn met verschillende stoffen.

Boxspring verschillen

Bij Slaapspecialist van der Schuit hebben wij de keuze van een groot assortiment. Zo hebben wij verschillende soorten boxsprings. Wij hebben eenpersoons, twijfelaars en tweepersoons bedden. Onze maten varieren van 140 cm tot en met 200 cm. Ook kunt u ervoor kiezen om uw boxspring elektrisch verstelbaar te laten maken.  U heeft de keuze uit de volgende verschillende soorten boxspring stylen. Deze zijn: klassiek, landelijk, modern, retro, romantisch en strak. Naast onze stylen hebben wij ook verschillende keuze in diverse kleuren. U bent van harte welkom om online onze webshop te bekijken. Door ons handige filter systeem heeft u binnen no-time uw geliefde boxspring gevonden. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende afspraak maken, zodat onze adviseurs de tijd voor u in kunnen plannen. Dit is erg prettig voor u als u uw gewenste bed in het echt wilt zien en eventueel zou willen proberen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Geldermalsen.

Service van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit staat graag voor uw klaar in onze slaapspeciaal zaak in Geldermalsen. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in ons vaandel. Wij willen dit graag overdragen naar onze klanten. Onze adviseur doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.  Heeft u bij ons een bed gekocht maar is het bed toch niet helemaal naar uw wens? Dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Daarnaast bieden wij u een minimale garantie van 2 jaar aan. Wij hebben deskundige adviseurs voor u klaar staan in onze showroom. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Geldermalsen.