U bent hier:

Boxspring Tiel

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Boxspring Tiel

In onze showroom vindt u een ruim aanbod boxsprings. Onze adviseurs zijn vakkundig en helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe boxspring. Als u wenst, komen wij zelfs op locatie in de omgeving van Tiel of verder.
Wij zijn een echte speciaal zaak en kiezen voor de beste boxsprings binnen elke prijsstelling. We bieden verschillende actie modellen van bekende merken als Avek, Eastborn en M Line. Ook kunnen we nog verder gaan en een boxspring compleet samen met u stellen, dit doen we in overleg met u. Zo kunnen in sommige gevallen zelfs kiezen voor 4 verschillende hardheden bij een boxspring en vervolgens ook nog eens met verschillende type toppers de ultieme boxspring voor u samen stellen.

Levering van uw boxspring te Tiel

Op het moment dat wij samen uw nieuwe boxspring hebben samengesteld en zijn het eens geworden over de prijs, gaan we de boxspring bestellen. Nadat de boxspring vervolgens bij ons is geleverd maken we een afspraak met u voor de levering van uw nieuwe bed. De levering is uiteraard in overleg met u. De levering en montage zitten standaard bij de services inbegrepen. We kunnen zelfs kosteloos uw oude bed mee retour nemen.