U bent hier:

Boxspring 200x220

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Boxspring 200x220 kopen

Bent u op zoek naar een boxspring 200x220? Wij hebben verschillende soorten boxspring 200x220. Zodra u bij ons in de winkel komt of ons aanbod op de website ziet, moet u zich niet tegen laten houden door de kleursamenstellingen die u op de plaatjes of in de winkel ziet. Alle materialen zijn aan te passen en dat geldt ook voor de kleursamenstellingen. Wij hebben bijvoorbeeld bedden die volledig van leer gemaakt zijn, maar ook bedden van stof. Heeft u al een specifieke kleur en/of soort materiaal in uw gedachten? Kom langs bij ons in de winkel en vertel over uw wensen. Wij gaan samen met u op zoek naar een passend bed dat voldoet aan uw wensen.  In onze winkel hebben wij alle materialen en kleuren liggen en daar kunnen wij deze aan u laten zien. Zo krijgt u een goed beeld over de mogelijkheden die een boxspring 200x220 kan bieden. Het mooiste bij onze boxspring 200x220 is dat de prijs niet verandert wanneer u een andere kleur kiest. Het is een algemene prijs waar u de kleur en de meeste materialen zelf mag kiezen. Heeft u een passend bed bij ons gezien op de website en wilt u komen proef liggen? Onze adviseurs staan klaar voor u! Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt bed waar u jarenlang plezier van heeft.

Belangrijke factoren voor een boxspring 200x220

Zoekt u een grote boxspring? Dan is de boxspring 200x220 wat u zoekt. Wanneer u een bed bij ons komt uitzoeken, maken wij een inschatting van uw lengte en gewicht. De matrassen zijn vaak ingedeeld in gewichtsklassen. Ook voor de lengte kijken wij goed naar de maten. Bent u langer dan 2.00 meter dan is een boxspring 200x220 ideaal. U moet namelijk altijd 15cm bovenop uw lengte tellen om een passend bed te vinden. Wij hebben verschillende maten tweepersoonsbedden, waarbij boxspring 140x200 de kleinste maat is en boxspring 200x220 de grootste maat is.

Boxspring 200x220 bij Slaapspecialist van der Schuit

Bij ons krijgt u minimaal 2 jaar garantie bij de aankoop van kussens, matrassen, lakens en boxsprings. Wij bieden u jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en weten als geen ander waar wij over praten. Wij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bent u benieuwd geworden naar onze producten en diensten? Of heeft u net een boxspring 200x220 gekocht en bent u na aanschaf niet helemaal tevreden over uw aankoop, dan heeft u bij ons 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich na die tijd? Neem snel contact met ons op en wij zoeken samen naar een mogelijkheid om dit op te lossen.