U bent hier:

Boxspring 180x220

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Boxspring 180x220 nodig?

Bent u op zoek naar een boxspring 180x220? Wist u dat er veel mogelijk is bij een boxspring 180x220? Niet alleen de maten wisselen, maar ook de materialen en de kleuren. Daarbij komt de complete afwerking nog kijken. Wat voor poten wilt u onder het bed? Wilt u een voetenbord? Wilt u een hoofdbord en dan een hoog of laag hoofdbord? Wat voor een topper wilt u op boxspring 180x220? Twee lagen matrassen of zelfs drie lagen matrassen? U kunt werkelijk alles aanpassen naar wens. Dat is het mooie van boxspring 180x220. Naast onze website waar u ons complete aanbod kunt zien, bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. De vele verschillende type boxsprings kunt u hier uitvoerig testen. Zo zijn er veel verschillen tussen de verschillende merken en hardheden in de boxsprings. Ook kunt u ervaren wat de verschillende type toppers doen met ligcomfort van de boxsprings. Zien wij u binnenkort in de showroom om een aantal bedden te testen?

Belangrijke factoren voor een boxspring 180x220

Wilt u een grote boxspring kopen in de maat boxspring 180x220? U wilt een boxspring, want dat ligt lekker. Of wilt u een boxspring, omdat hij er mooi uit ziet. Of een boxspring omdat wij er in hotels er altijd zo heerlijk op slapen. Dit zijn redenen die wij vaak horen, maar een boxspring is zo veel meer dan dat hij lekker ligt en er mooi uit ziet. Wij spreken bewust van een boxspring slaapsysteem, omdat een boxspring eigenlijk een matrasdrager is en niet zoveel meer dan dat. Bovenop de boxspring 180x220 komt een matras en in vele gevallen nog een topper of topdek matras. De manier waarmee het bed opgevuld is wordt het boxspring slaapsysteem genoemd. Online proberen wij al een duidelijk beeld te geven van wat voor type boxsprings wij voor u zouden kunnen samenstellen; er is keus uit verschillende materialen en kleuren. 

Boxspring 180x220 bij Slaapspecialist van der Schuit

Wij helpen u graag bij de aankoop van een nieuwe boxspring 180x220. Heeft u na aankoop klachten over het bed of ligt het matras niet naar wens? Laat het ons snel weten! Soms kunnen wij het oplossen met een kleine aanpassing en anders maken wij zaken als omruil garantie op uw boxspring altijd bespreekbaar. Wij hebben verschillende adviseurs in dienst die graag met u het gesprek aangaan.  Wij vinden het afleveren van een goed bed belangrijk en zullen er ook alles aan doen om u als tevreden klant de deur uit te laten stappen. Bent u benieuwd geworden naar onze boxspring 180x220 of andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.