U bent hier:

Boxspring 180x200

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Boxspring 180x200 kopen

Bent u op zoek naar een boxspring 180x200? Dit is de meest voorkomende maat voor een boxspring. Overigens niet de enige maat, onze boxsprings variëren van 140cm tot en met 200cm breed. Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van slaapcomfort. Naast onze ruime collectie aan boxsprings, hebben wij alles voor uw nachtrust, zoals kussens, matrassen en lakens. U kunt online onze collectie inzien of langskomen in onze winkel. Wij ontvangen u graag met een bakje koffie en gaan samen met u op zoek naar een passend bed met een perfect ingemeten matras naar wens. Wij vertellen u graag meer over de talloze opties van uw boxspring 180x200.

Belangrijke factoren voor een boxspring 180x200

Op zoek naar een slaapspeciaalzaak voor uw boxspring 180x200? Wij horen vaak dat klanten op zoek zijn naar een boxspring. De meeste klanten weten eigenlijk de echte voordelen niet, maar vinden hem lekker liggen en er mooi uitzien. Een boxspring is echter nog veel meer dan dat. Een boxspring is een matras drager waar u mooie set poten onder kunt kiezen. Verder kunt u een matras kiezen, het soort hoofdbord, een topdekmatras en eventueel een voetbord. In onze showroom kunt u verschillende type boxsprings vinden. Elk bed is volledig naar wens te maken. Een boxspring 180x200 kunt u alleen kopen als u erop gelegen heeft. Soms ziet een bed er fantastisch uit, maar vindt u deze niet zo prettig liggen. Om dit te voorkomen vragen wij u plaats te nemen op de bedden en te gaan liggen zoals u slaapt. Onze adviseurs letten op uw lighouding en kunnen u zo veel vertellen over welke boxspring er het beste bij u past.

Boxspring 180x200, de standaard maat voor elke boxspring

Wij hebben vele verschillende boxsprings. De boxspring 180x200 is de bekendste maat, maar als uw ruimte niet zo groot is hebben wij ook 140x200 en 160x200. Heeft u juist een grote ruimte en wilt u een groot bed, dan hebben wij ook nog 200x200. Qua lengtematen hebben wij ook nog vier verschillende lengtes. Een bed kan bij ons standaard in 190, 200, 210 en 220 geleverd worden. Wilt u een andere maat? Dan kunnen wij de bedden ook op maat maken. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen als het over boxsprings gaat.

Service van Slaapspecialist van der Schuit bij aankoop boxspring 180x200

Wilt u graag kennis komen maken met onze verschillende type toppers, het ligcomfort van de boxsprings en welke verschillende stijlen er zijn? U bent bij ons van harte welkom om de bedden uit te komen proberen. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Weet u al welke boxspring u wilt kopen? Dan kunt u ook online uw boxspring bestellen. Wij komen deze gratis bezorgen en monteren op locatie. Komt u uw boxspring 180x200 bij ons uitzoeken?