U bent hier:

Boxspring 160x200

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Boxspring 160x200 nodig?

Bent u op zoek naar een boxspring 160x200? Wij hebben een ruim aanbod aan boxspring 160x200. Bij ons is elk bed in de gewenste kleur en in leer of stof te krijgen. Ziet u op de website een mooie boxspring 160x200, maar houdt de kleur u tegen? In de winkel kunnen wij de vele mogelijkheden aan u laten zien. Alle kleurstalen zijn in de winkel aanwezig en onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden. Bij de meeste boxsprings verandert dit ook niets aan de prijs. Mocht dit wel het geval zijn, dan zeggen wij dat er altijd bij. Wij zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Onze bedden gaan geregeld de kant van Den Bosch, Utrecht en Nijmegen op. Wij werken alleen maar met ervaren adviseurs die onze bedden van top tot teen kennen. Zij kunnen u advies op maat geven. Voor ieder wat wils! Komt u binnenkort in de showroom kijken of wij het juiste bed voor u hebben?

Belangrijke factoren voor een boxspring 160x200

Wilt u een boxspring 160x200 kopen? Bij het uitzoeken van een boxspring komen verschillende belangrijke zaken kijken. Uw lengte en gewicht zijn bij ieder bed belangrijk, of het nu om een eenpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed gaat. Bij de lengte van uw bed, moet u altijd 15cm bovenop uw lengte tellen om de lengte van het bed te bepalen. Bent u langer dan 185cm dan moet u serieus rekening gaan houden met de lengte van het bed. Onze tweepersoonsbedden variëren van 140cm tot en met 200cm in de breedte. Wilt u een kleinere maat, dan komt u bij de twijfelaars en eenpersoonsbedden uit. Vindt u een lederlook geweldig, of juist een klassiek bed? In ons assortiment treft u diverse stijlen aan en daardoor is de keuze reuze! In onze showroom en webshop vindt u het grootste aanbod aan boxsprings en slaagt u altijd voor uw boxspring 160x200.

Naast boxspring 160x200 nog vele maten

Naast dat wij vele verschillende breedtematen aanbieden, zijn er ook verschillende lengtematen te bestellen. Zoals wij al eerder aangaven, bent u groter dan 185cm, dan raden wij een langer bed dan 200cm aan. Onze lengte maten gaan tot 220cm. Deze bedden hebben wij ook in onze showroom staan. Bent u benieuwd of u het verschil echt merkt? Kom snel langs en kom proef liggen. Onze experts staan klaar voor u om advies op maat te geven.  

Service van Slaapspecialist van der Schuit

Bij iedere boxspring 160x200 krijgt u minimaal twee jaar garantie. Als u een bed bij ons heeft gekocht, maar is het toch niet helemaal naar wens? Dan heeft u 14 dagen bedenktijd. In die 14 dagen kunnen wij nog een aanpassing doorgeven of hem kosteloos annuleren. Bedenkt u zich na die tijd? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te zoeken naar een passende oplossing.