U bent hier:

Boxspring 140x200

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Boxspring 140x200 nodig?

Bent u op zoek naar een boxspring 140x200? Wij hebben bij Slaapspecialist van der Schuit een ruim aanbod aan boxspring 140x200. Dit zijn vaak bedden die iets smaller zijn en in elke kamer goed passen. Wij zijn al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten, zoals in Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. In onze winkel werken ervaren adviseurs die u graag advies op maat geven. Zij weten precies wat voor matrassen er zijn, welke toppers het meeste comfort bieden en hoe de bedden in elkaar zitten. Een bed is persoonlijk en moet gelijk goed liggen. Heeft u bij het liggen direct al het gevoel dat hij te hard of te zacht ligt dan moet u verder kijken. De eerste indruk is erg belangrijk!

Belangrijke factoren voor een boxspring 140x200

Op zoek naar een boxspring 140x200? Elk boxspring heeft zijn eigen plus- en minpunten. De materiaalkeuze is bij ieder matras verschillend. Bent u een rugslaper of een zijslaper? Als u een zijslaper bent, dan zakt uw schouder in het matras. Hier moet u in de winkel goed naar kijken. Uw gewicht en lichaamstemperatuur zijn ook belangrijke factoren bij het kiezen van een bed. Wij kijken graag met u mee naar een passend bed waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. Komt u binnenkort langs in onze winkel? Wij vertellen u graag over onze boxsprings.

Boxspring 140x200 en vele andere maten beschikbaar

Wij hebben een ruim assortiment aan boxsprings. Wist u bijvoorbeeld dat er veel verschillende soorten boxsprings zijn? U kunt sowieso altijd kiezen tussen een eenpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed. De boxspring 140x200 is het kleinste tweepersoonsbed in onze collectie. Wilt u nog kleiner, bijvoorbeeld 120x200, dan behoort dit bij de twijfelaars. Onze maten variëren van 140 cm tot en met 200 cm breed. Voor de lengtes kunt u kiezen uit 200, 210 en 220. Wij hebben bedden in verschillende stijlen voor u. Houdt u van een klassiek bed, of juist van een landelijk, modern, retro, romantisch of een strak bed? Wij hebben het allemaal in onze collectie zitten. Wilt u het verschil ervaren? Kom langs in onze showroom en ervaar de verschillende maten.

Service van Slaapspecialist van der Schuit

Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen. U krijgt bij ons de beste service. Heeft u bij ons een bed gekocht maar is de boxspring 140x200 niet helemaal naar wens? U heeft bij ons 14 dagen bedenktijd. Is de boxspring wel helemaal naar wens, dan heeft u standaard 2 jaar garantie! Bent u benieuwd geworden naar ons ruime assortiment aan boxsprings? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom in Geldermalsen.