U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beste boxspring

Het kiezen van een boxspring is meestal erg persoonlijk, waardoor het per persoon verschilt wat iemand bestempelt als “de beste boxspring”. Maar los daarvan zijn er wel boxsprings die ieder jaar weer boven de rest uitsteken. Een van de bekendste organisaties die producten uit de slaapbranche uitgebreid test is de Consumentenbond. De Consumentenbond is een vereniging die producten test met behulp van een gespecialiseerd laboratorium. Het best geteste product krijgt dan een herkenbaar blauw label, waardoor mensen kunnen zien dat dit, volgens de vereniging, de beste boxspring van het jaar is. 

Op deze pagina hebben wij de beste boxspring van 2021 en 2022: de Avek Ninety boxspring en de beste boxspring van 2020: de Auping Original boxspring uitgelicht!

Voor vragen zijn wij bereikbaar via de telefoon: 0345 581 835 of via de mail: info@slaapspecialistvanderschuit.nl

Beste boxspring uit de test 2021: Avek Ninety Boxspring

De Avek Ninety boxspring is een comfortabel boxspringbed die opgebouwd is uit 3 lagen: de box, een pocketveringmatras en het topmatras. Deze lagen zijn perfect op elkaar afgestemd en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaat de boxspring langer mee. In de pocketvering van de box matras en koudschuim kern in het topmatras zitten 5 comfortabele zones. Zo vormt de beste boxspring van 2021 zich optimaal naar uw lichaam. Dat betekent fijn liggen en sneller slapen. Er is een keuze uit een standaard, stevig of extra stevig matras (afhankelijk van uw gewicht), veel verschillende afmetingen en mooie stoffen die u kunt kiezen op basis van uw interieur. Het mooie royale hoofdbord maakt de beste boxspring van 2021 helemaal af. De Avek Ninety boxspring scoort erg goed op levensduur, maar komt ook als beste boxspring uit de test als het gaat om ligeigenschappen. Bent u benieuwd geworden?

U kunt de beste boxspring van 2021 hier bekijken: Avek Ninety Boxspring

Beste boxspring uit de test 2020: Auping Original Boxspring

Naast de Avek Ninety boxspring bieden wij ook de best geteste boxspring van 2020 aan op zowel de website als in onze showroom. De Auping Original boxspring is een tijdloze boxspring met een hoogwaardige afwerking en veel oog voor detail. De Original boxspring lijkt te zweven, omdat de poten op een bepaalde manier geplaatst zijn. Er is een keuze uit 95 verschillende stoffen en 8 hoofborden. Zelfs de poten van deze boxspring kunnen in 10 verschillende Auping kleuren. Zo kan de Original boxspring helemaal naar eigen wens samengesteld worden. De perfecte combinatie van het matras, de pocketveren en de spiraalbodem zorgt voor een goede ventilatie en ondersteuning. De boxspring scoorde met een 9,1 erg goed op levensduur, waardoor u er extra lang van kunt genieten.

U kunt de beste boxspring van 2020 hier bekijken: Auping Original Boxspring