U bent hier:

Beddenzaak Utrecht

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten

Beddenzaak Utrecht

onze beddenzaak utrecht

​Gaat u verhuizen en bent u daarom op zoek naar beddenzaak Utrecht? Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen, op slechts een halfuur van Utrecht, heeft alles op het gebied van slapen. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw bed, inclusief kast en textiel of alleen naar een nieuw matras, bij slaapspecialist van der Schuit bent u op het juiste adres.

Meer dan beddenzaak Utrecht

​Slaapspecialist van der Schuit is meer dan een beddenzaak Utrecht. Wij hebben een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen, ledikanten, kussens, textiel, kasten en bedbodems. U heeft de keus uit verschillende merken en verschillende afmetingen. Op onze website kunt u ons complete assortiment bekijken. Het bedtextiel bestelt u eenvoudig online. U kiest uit wat u nodig heeft, kiest voor de juiste afmetingen en u kunt uw product plaatsen in uw winkelwagen. Vervolgens kunt u uw bestelling plaatsen en betalen. U kunt ervoor kiezen om de bestelling op te halen in de winkel, maar wij bezorgen ook bij u thuis!

​Showroom in regio Utrecht

​Naast onze website hebben wij in Geldermalsen een showroom. Hier kunt u de mogelijkheden in het echt ervaren. In onze showroom staan een groot aantal bedden, met alle toebehoren. U kunt in onze showroom de bedden proberen en voelen. Van tevoren kunt u zich oriënteren op onze website, zodat u in de showroom gerichter kunt kijken. Onze adviseurs helpen u graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en kunnen u voorzien van een deskundig advies. Onze showroom is geopend op dinsdag tot en met zaterdag. Tevens is er op vrijdag een koopavond.

Service van beddenzaak Utrecht

​Wij zijn meer dan een beddenzaak. U kunt bij ons uw nieuwe boxspring, matras, ledikant en kast uitkiezen. Daarnaast bezorgen wij de meubels bij u thuis en zetten ze in elkaar. Daar hoeft u zich tijdens de drukte van de verhuizing geen zorgen over te maken.
​Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop bij slaapspecialist van der Schuit? Of vertoont uw product na korte tijd slijtage? Laat het ons weten. Wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u tevreden bent.

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over onze producten of een specifieke vraag aan een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door telefonisch contact met ons op te nemen of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen en uw vraag beantwoorden.