Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenzaak Nijmegen

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenzaak Nijmegen

onze beddenzaak nijmegen

Beddenzaak Nijmegen nodig?

Als u op zoek bent naar een goede beddenzaak Nijmegen dan is Slaapspecialist van der Schuit het juiste adres voor u. Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u terecht voor alles op slaapgebied zoals ledikanten, boxsprings, matrassen, kussens, bedtextiel en slaapkamermeubels. Wij zijn gevestigd in Geldermalsen maar we zijn goed bereikbaar voor klanten uit de regio Den Bosch, Nijmegen en Utrecht waar wij naamsbekendheid hebben. Wij hebben een team met ervaren medewerkers die u deskundig kunnen adviseren zodat u het bed krijgt dat perfect bij u past. Zij houden rekening met verschillende factoren die een belangrijke rol spelen zoals uw slaaphouding, uw gewicht en of u het snel warm of koud hebt. Wij kunnen zelfs uw matras inmeten. Beddenzaak Nijmegen heeft jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en het is onze missie om elke klant gelukkig te maken. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk om je overdag goed te voelen. U kunt ons online assortiment bekijken en uw gewenste product kopen maar u bent ook hartelijk welkom in onze slaapspeciaalzaak.

Beddenzaak Nijmegen heeft uitstekende service

Op zoek naar een beddenzaak Nijmegen? Bij Slaapspecialist van der Schuit staat service voorop. Wij gaan graag verder in onze serviceverlening dan wat klanten gewend zijn. Als u een product koopt bij beddenzaak Nijmegen dan krijgt u 14 dagen bedenktijd. Valt de aanschaf om een of andere reden tegen zijn wij er óók voor u en zorgen wij voor een oplossing. Een tevreden klant is ons veel waard. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarnaast bieden wij u een minimale garantie van 2 jaar aan. Wij onderscheiden ons door onze ervaren en deskundige adviseurs die u uitstekend adviseren. Ons team Fix montage komt het bed bij u thuis monteren. Zij willen ook graag uw oude bed voor u naar een andere kamer verplaatsen.

Ruim assortiment bij beddenzaak Nijmegen

Ons assortiment bestaat uit heel verschillende stijlen. U heeft de keuze uit klassiek, modern, landelijk, retro, romantisch of strak. Alles is in verschillende kleuren, stofsoorten en afmetingen leverbaar. Bij beddenzaak Nijmegen kunt u uw gehele slaapkamer naar wens inrichten. Er is voor elk wat wils! Het belangrijkste is dat u lekker slaapt in een bed dat bij u past. U bent hartelijk welkom in onze showroom waar onze ervaren slaapcomfort adviseurs voor u klaar staan. Uw lichaam heeft goede ondersteuning nodig en u mag de matrassen uitproberen in onze showroom waar een ruim aantal staat opgesteld. Zo krijgt u het bed dat perfect bij u past en waar u vele uren heerlijk in zult slapen!