U bent hier:

Beddenzaak Nijmegen

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten

Beddenzaak Nijmegen

onze beddenzaak nijmegen

Slaapspecialist van der Schuit - De beddenzaak Nijmegen

​Op zoek naar beddenzaak Nijmegen? Steeds meer mensen uit Nijmegen en omgeving weten onze winkel te vinden, vanwege de kwaliteit en service die wij bieden. Slaapspecialist van der Schuit is dan ook dé gespecialiseerde beddenzaak Nijmegen en levert in Nijmegen en omgeving al geruime tijd alles op het gebied van bedden. Ons zeer uitgebreide assortiment bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, bedbodems, kussens, kasten en bedtextiel. Wat u ook zoekt, alles op het gebied van bedden hebben wij in huis. Dit assortiment staat volledig op onze website, maar kunt u ook vinden in onze slaapspeciaalzaak. Onze beddenzaak is gevestigd in Geldermalsen. Vanuit Nijmegen is onze zaak goed bereikbaar. Bovendien kunt u voor de deur gratis parkeren.

Het assortiment van onze beddenzaak Nijmegen

Ons ruime assortiment bestaat uit veel verschillende soorten en maten bedden. Hierdoor heeft u altijd een ruime keuze en is de kans groot dat u bij ons vindt wat u zoekt. Slaapspecialist van der Schuit is dealer van verschillende merken. Zo vindt u in onze beddenzaak Nijmegen boxsprings van de merken Avek, M-Line, Eastborn, Grandeur Collections en Jensen. Matrassen verkopen wij van onder andere Sealy M-Line en Altijd Goed Slapen. Ook voor hoofdkussens van onder andere Ducky Dons, Silvana en Tempur kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook bedbodems, kasten, bedtextiel en ledikanten. Het maakt niet uit of u alleen een hoeslaken nodig hebt of een complete slaapkamerinrichting wilt aanschaffen, bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u alles wat u nodig hebt. ​

Het aanschaffen van een bed

Op onze website vindt u naast ons assortiment veel informatie over onze bedden. Wilt u graag zelf onze bedden zien - en uitproberen- bezoekt u dan onze winkel. Wij nodigen u graag uit in onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Hier kunt u op uw gemak onze bedden bekijken en testen. Bovendien staan onze adviseurs u graag te woord om u te helpen en adviseren bij het kiezen van het juiste bed. Zij geven u graag vakkundig een persoonlijk advies. Wij zien het als onze uitdaging om aan de hand van uw wensen u het beste product te kunnen bieden dat daarop aansluit. Ons doel is daarbij om u als klant het beste product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Daarom hebben wij ons assortiment samengesteld aan de hand van het principe 'beste prijs-kwaliteit verhouding'. <br/><br/> Niet alleen de prijs-kwaliteit verhouding vinden wij belangrijk, ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Hierin profileert Slaapspecialist van der Schuit zich van andere beddenwinkels in Nijmegen. We willen onze klanten gelukkig maken - en houden. Dat is onze missie. Deze service houdt in dat we u persoonlijk advies geven over het bed dat het beste bij u past, dit bed vervolgens gratis bij u thuis bezorgen en het daar voor u monteren. Maar daar stopt de service van Slaapspecialist van der Schuit niet. Een bed is iets heel persoonlijks. Misschien slaapt uw bed toch niet zo lekker als u dacht, of vertoont een product sneller dan verwacht slijtage. Daarom bieden wij ook service ná de aankoop van een product. Neem contact met ons op als u niet tevreden bent over uw product. Dan zorgen wij ervoor dat het probleem wordt opgelost. Het is onze missie om u als klant een tevreden klant te laten zijn. <br/><br/> We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!