Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenzaak Den Bosch

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenzaak Den Bosch

​Bent u op zoek naar ​beddenzaak Den Bosch? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen op nog geen halfuur rijden van Den Bosch. Slaapspecialist van der Schuit heeft alles voor de nachtrust. Als u dus op zoek bent naar beddenzaak Den Bosch, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Assortiment beddenzaak Den Bosch

​Slaapspecialist van der Schuit heeft een ruim assortiment op het gebied van slapen. U kunt bij ons terecht voor boxsprings, matrassen, ledikanten, textiel, kussens en kasten. Het maakt dus niet uit of u alleen een nieuw matras of nieuwe kussens wilt, of dat u de hele slaapkamer wilt vernieuwen, beddenzaak Den Bosch heeft het allemaal. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en kunnen wij u dus deskundig advies geven. Onze adviseurs staan voor u klaar. ​Bij beddenzaak Den Bosch ​is het mogelijk om een matras om maat te laten inmeten. U gaat op het matras liggen en wij bekijken precies waar uw zwaartepunten zitten. Aan de hand van deze meting wordt uw matras op maat gemaakt. Hierdoor heeft u het voor u perfecte matras. ​Is uw budget wat kleiner? Wij hebben uiteraard ook matrassen in ons assortiment voor een lagere prijs. Daarbij leveren wij het beste matras dat mogelijk is voor die prijs. ​

Showroom in regio Den Bosch

​Op onze website vindt u ons complete assortiment. Zo kunt u zich thuis vast oriënteren en bekijken wat u mooi vindt. Vervolgens nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom. Dan kunt u daadwerkelijk voelen en proberen. Onze adviseurs geven u graag deskundig advies over onze producten. Uiteraard nemen wij uw wensen daarin mee. Als u liever op uw gemak wilt rondkijken, is dat uiteraard ook mogelijk. Onze showroom is van dinsdag tot net met zaterdag geopend en op vrijdagavond hebben wij koopavond.

Meer dan alleen advies

​Naast onze showroom en het persoonlijke advies dat wij u geven, komen wij uw nieuwe boxspring, matras of ledikant ook bij u thuis bezorgen en installeren. Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Ligt het matras toch niet zo lekker als u van tevoren dacht? Of vertoont uw product snel slijtage? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat uw vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord.