Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenzaak Den Bosch

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Goede vrijdag
10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenzaak Den Bosch

​Bent u op zoek naar ​beddenzaak Den Bosch? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen op nog geen halfuur rijden van Den Bosch. Slaapspecialist van der Schuit heeft alles voor de nachtrust. Als u dus op zoek bent naar beddenzaak Den Bosch, dan bent u bij ons op het juiste adres!

De specialist in beddenzaak Den Bosch 

Bent u op zoek naar een beddenzaak Den Bosch waar u terecht kunt voor professioneel advies? Is uw huidige boxspring aan vervanging toe of bent u op zoek naar een nieuw ledikant? Waar u ook naar op zoek bent, bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende beddenmerken waardoor wij u onafhankelijk en professioneel advies kunnen geven. Wij hebben geen voorkeur qua merk, wij willen dat u met een goed gevoel de deur uitloopt met het matras of ledikant wat het beste bij uw slaapcomfort past. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een boxspring of ledikant? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om langs te komen in onze showroom. Wij staan graag voor u klaar en nemen graag de tijd voor u om u zo goed mogelijk te adviseren. Als u op zoek bent naar een beddenzaak Den Bosch bent u bij Slaapspecialist van der Schuit in goede handen. 

Jarenlange ervaring bij Slaapspecialist van der Schuit

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het beddenbranche. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren en de tijd voor u te nemen. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten en wij denken professioneel met u mee. Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn vanuit verschillende regio's gemakkelijk te bereiken vanuit Gorinchem, Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Slaapspecialist van der Schuit is in juni 2012 opgericht en heeft in de afgelopen jaren zijn showroom vergroot, het team uitgebreid en verschillende merken toegevoegd aan het ruime assortiment. Wij bieden u een groot assortiment van allerlei producten voor uw nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens en boxspring bedden. Wij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Het beste slaapadvies bij beddenzaak Den Bosch

Wilt u meer weten over het inplannen van een afspraak? Bent u benieuwd welke merken wij verkopen en hoe wij u het beste kunnen adviseren? U kunt online een afspraak inplannen maar u mag ook spontaan bij ons binnen lopen. Wij zorgen ervoor dat wij de tijd voor u nemen en lopen graag een rondje met u door onze ruim opgezette showroom. Kom langs en laat u verrassen en stel uw gewenste bed zelf samen!

Assortiment beddenzaak Den Bosch

​Slaapspecialist van der Schuit heeft een ruim assortiment op het gebied van slapen. U kunt bij ons terecht voor boxsprings, matrassen, ledikanten, textiel, kussens en kasten. Het maakt dus niet uit of u alleen een nieuw matras of nieuwe kussens wilt, of dat u de hele slaapkamer wilt vernieuwen, beddenzaak Den Bosch heeft het allemaal. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en kunnen wij u dus deskundig advies geven. Onze adviseurs staan voor u klaar. ​Bij beddenzaak Den Bosch ​is het mogelijk om een matras om maat te laten inmeten. U gaat op het matras liggen en wij bekijken precies waar uw zwaartepunten zitten. Aan de hand van deze meting wordt uw matras op maat gemaakt. Hierdoor heeft u het voor u perfecte matras. ​Is uw budget wat kleiner? Wij hebben uiteraard ook matrassen in ons assortiment voor een lagere prijs. Daarbij leveren wij het beste matras dat mogelijk is voor die prijs. ​

Showroom in regio Den Bosch

​Op onze website vindt u ons complete assortiment. Zo kunt u zich thuis vast oriënteren en bekijken wat u mooi vindt. Vervolgens nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom. Dan kunt u daadwerkelijk voelen en proberen. Onze adviseurs geven u graag deskundig advies over onze producten. Uiteraard nemen wij uw wensen daarin mee. Als u liever op uw gemak wilt rondkijken, is dat uiteraard ook mogelijk. Onze showroom is van dinsdag tot net met zaterdag geopend en op vrijdagavond hebben wij koopavond.

Meer dan alleen advies

​Naast onze showroom en het persoonlijke advies dat wij u geven, komen wij uw nieuwe boxspring, matras of ledikant ook bij u thuis bezorgen en installeren. Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Ligt het matras toch niet zo lekker als u van tevoren dacht? Of vertoont uw product snel slijtage? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat uw vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord.