Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkels

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Slaapspecialist van der Schuit, een van de beste beddenwinkels!

Bent u op zoek naar beddenwinkels waar u ook online uw producten kunt bestellen? Bent u op zoek naar een slaapspecialist waar u terecht kunt voor professioneel advies en goede producten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het aanbieden van diverse soorten boxsprings en matrassen. Door onze jarenlange ervaring in beddenwinkels hebben wij de loop van de jaren verschillende producten toe kunnen voegen aan ons brede assortiment. Zo vindt u bij ons diverse Auping en Mline producten maar ook voor nachtkastjes en linnenkasten bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom in Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te vinden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Als u op zoek bent naar een ruim aanbod in beddenwinkels bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres.

Slaapspecialist van der Schuit, één van de betere beddenwinkels

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. Onze adviseurs hebben stuk voor stuk ruime ervaring in beddenwinkels. Wij vinden het belangrijk om u op de juiste manier word geadviseerd zodat u de juiste keuze kunt maken voor een boxspring, een matras of een kussen. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. U vindt bij ons een groot assortiment waardoor wij u alles in huis hebben voor een goede nachtrust. Wij hebben een breed assortiment samengesteld van bed textiel, bedden, matrassen, boxsprings en kasten. Bij de samenstelling van deze collecties houden wij altijd één ding voor ogen: Wij willen de klant het beste product binnen de gekozen prijs bieden! Daarnaast bieden wij u deskundig advies en kunnen wij zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Meer weten over onze beddenwinkels?

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het online bestellen van uw gewenste producten? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Zodra u een keuze heeft kunnen maken kunt u direct uw bestelling afronden.