Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkels

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Slaapspecialist van der Schuit, een van de beste beddenwinkels!

Bent u op zoek naar beddenwinkels? Bent u op zoek naar beddenwinkels waar u alles kunt vinden voor het herindelen van uw slaapkamer? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Geldermalsen bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het aanbieden van kussens, ledikanten, boxspring bedden en bedlinnen. Wij beschikken over een gebruiksvriendelijke webwinkel maar u bent ook hartelijk welkom in onze ruim opgezette showroom. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier; ook u kunt van ons professioneel advies verwachten. Wij nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee over het afronden van uw aankoop. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Ons team neemt graag de tijd voor u en denkt graag met u mee. Als u op zoek bent naar een professionele beddenwinkels bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres.

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkels specialist

Slaapspecialist van der Schuit is officieel dealer van de merken die wij verkopen. Door de jaren heen is het aanbod van Tempur, Auping en Swissflex steeds verder uitgebreid waardoor wij u vandaag de dag een ruim aanbod aan kunnen bieden van verschillende producten. Wij hebben een breed assortiment samengesteld van bedtextiel, bedden, matrassen, boxsprings en kasten. Bij het samenstellen van onze collecties houden wij altijd één ding voor ogen: wij willen de klant het beste product binnen de gekozen prijs bieden. Heeft u uw gewenste matras, kussen of ledikant gevonden? Dan kunt u direct uw gewenste producten bestellen. Dit kunt u online realiseren maar u kunt ook uw bestelling aan ons doorgeven in onze showroom. Wij willen graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Service begint uiteraard al bij het eerste contact in de showroom, maar belangrijker is service te bieden na aankoop van een product. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. 

Afspraak maken in onze beddenwinkels?

Wilt u meer weten over het maken van een afspraak in onze beddenwinkels zodat wij de koffie klaar hebben staan en wij ruim de tijd voor u kunnen nemen? U kunt ons telefonisch benaderen. Daarnaast kunt u online een afspraak bij ons inplannen. Wij verwelkomen u graag in Geldermalsen.