Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkels

Header verbouwings uitverkoop 2022
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Slaapspecialist van der Schuit, een van de beste beddenwinkels!

Bent u op zoek naar beddenwinkels? Is uw huidige bed aan vervanging toe en bent u op zoek naar beddenwinkels waar u op uw gemakje verschillende soorten ledikanten, boxspring bedden en lattenbodems kunt bekijken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag een ruim aanbod aan kunnen bieden voor een goede nachtrust. Slaapspecialist van der Schuit is voor Geldermalsen en omgeving, Tiel, Culemborg, Zaltbommel en Leerdam de beddenzaak waar u uw ogen uit kunt kijken. Bent u benieuwd naar het aanbod in onze beddenwinkels en wilt u een afspraak maken voor het bekijken van bedlinnen, boxspring bedden of kussens? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u direct online een afspraak bij ons inplannen. Wij nemen graag de tijd voor u. 

Beddenwinkels met een grote showroom

Slaapspecialist van der Schuit beschikt over een ruime showroom. In de showroom heeft u een ruime keuze uit bedden, boxsprings, matrassen, ledikanten, senioren bedden en bed bodems. Zoals het hoort bij echte beddenwinkels, helpen onze vakkundige adviseurs u graag en maken wij graag ruim tijd voor u. Doordat wij onze beddenwinkels ruim hebben opgezet, kunt u direct onze producten ervaren zoals u die in uw eigen slaapkamer zou ervaren. In onze beddenwinkels hebben wij een mooi aantal showroommodellen voor u klaar staan, zodat u die uitgebreid kunt testen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld uw eigen droom bed samenstellen. Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag beddenwinkels in stapt. Wij beschikken over een team van vakkundige en getrainde medewerkers, dat u persoonlijk aandacht kan geven. Naast onze fysieke beddenwinkel, kunt u bij ons uiteraard ook al uw bedden en bedden gerelateerde producten online bij ons kopen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze gebruiksvriendelijke webshop.

Afspraak maken bij één van onze beddenwinkels?

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende regio's zoals Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een groot assortiment. Wij hebben alles in huis voor een goede nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens en boxsprings. U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.