U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkels

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Slaapspecialist van der Schuit, een van de beste beddenwinkels!

Beddenwinkels zijn er in alle soorten en maten, maar er zijn slechts enkele die zich onderscheiden door de jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort. Dit zijn de beddenwinkels die al tientallen jaren actief zijn in de beddenbranche en zich hebben gespecialiseerd in het vinden van de juiste bedden, matrassen en ander slaapcomfort voor hun klanten. Zoekt u daarom ook niet verder. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres. Een beddenspeciaalzaak met jarenlange ervaring begrijpt als geen ander dat iedere klant uniek is en dat iedereen zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om slaapcomfort. Door de jaren heen hebben deze beddenwinkels een schat aan kennis en ervaring opgebouwd over de verschillende soorten bedden, matrassen, kussens en andere slaapproducten die er op de markt zijn. Deze expertise stellen wij graag ter beschikking aan onze klanten, zodat u de juiste keuze kunt maken voor een goede nachtrust.

Slaapspecialist van der Schuit, één van de bekendste beddenwinkels

Slaapspecialist van der Schuit is een beddenspeciaalzaak in Geldermalsen met bijna acht jaar ervaring in het leveren van een ruim assortiment aan bedden en boxsprings. We bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Onze showroom heeft een mooi aantal showroommodellen, waar u uitgebreid al onze bedden kunt testen en uw eigen droombed kunt samenstellen. Onze adviseurs hebben veel ervaring in het bedden vak en vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u als geen ander goed van dienst zijn. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende producten voor uw slaapkamer.

Ruim aanbod bij beddenwinkels

Beddenspeciaalzaken met jarenlange ervaring weten als geen ander dat slaapcomfort niet alleen afhankelijk is van het type bed of matras, maar ook van factoren als lichaamsbouw, gewicht, slaaphouding en persoonlijke voorkeuren. Door het stellen van de juiste vragen en het nemen van de tijd voor een gedegen advies, helpen wij onze klanten bij het vinden van het ideale bed of matras dat het best bij u past. Beddenwinkels met jarenlange ervaring weten ook hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapcomfort. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de samenstelling van uw nieuwe slaapkamer? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen.