Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit is de beddenwinkel van de Betuwe. Wij als echte beddenwinkel hechten veel waarde aan persoonlijk advies, een perfecte services en een goede kennis van zaken. Beddenwinkel en beddenwinkels, zijn er in vele verschillende type en soorten. Wij als Slaapspecialist van der Schuit hebben de ambitie om u als klant welkom te heten in de beste beddenwinkel in de regio. Onsinziens moet een echte beddenwinkel aan een aantal strenge criteria voldoen. Wij als echte beddenwinkel hebben dat als volgt omschreven:

-          Een beddenwinkel geeft een eerlijk advies

o    Het duurste bed hoeft niet de beste oplossing te zijn voor de klant

-          Een beddenwinkel heeft een ruime keuze

o   Of u als klant nu een nieuw matras wil of een complete boxspring set een beddenwinkel moet u iets kunnen bieden

-          Een beddenwinkel gaat verder

o   Na het advies gesprek en de koop, zijn wij er ook nog, mocht er wat zijn waar u vragen of opmerkingen over heeft lossen wij dat graag op

-          Een beddenwinkel is flexibel

o   U bent ook naast ons regulaire openingstijden welkom voor een advies gesprek! Ook de bezorging van uw nieuwe bed zou `s avonds of in het weekend.

-          Een beddenwinkel heeft kennis van zaken

o   Ondervindt u lichamelijke problemen die uw slaap beïnvloeden, ook dan kunnen wij u helpen

De beddenwinkel Slaapspecialist van de Schuit biedt u een volledig advies en wil zich dan ook profileren als de beste beddenwinkel in de regio voor u!

 

Wij als beddenwinkel komen zeer regelmatig in de volgende woonplaatsen:
beddenwinkel Geldermalsen, Beddenwinkel Culemborg, beddenwinkel Leerdam, beddenwinkel Den Bosch, beddenwinkel `’s-Hertogenbosch, beddenwinkel Zaltbommel, beddenwinkel beneden Leeuwen, beddenwinkel Kesteren, beddenwinkel Nijmegen, beddenwinkel Nieuwegein, beddenwinkel Vianen, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Gorinchem, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Rhenen, beddenwinkel Veenendaal, beddenwinkel Wageningen, beddenwinkel Hellouw, beddenwinkel Nuland. 

Op zoek naar een beddenwinkel?

Als u op zoek bent naar een goede beddenwinkel dan is Slaapspecialist van der Schuit het juiste adres voor u. Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u terecht voor alles op slaapgebied zoals ledikanten, boxsprings, matrassen, kussens, bedtextiel en slaapkamermeubelen. Wij zijn met onze beddenwinkel gevestigd in Geldermalsen maar klanten uit de regio Den Bosch, Nijmegen en Utrecht weten ons te vinden omdat wij daar naamsbekendheid hebben. Wij hebben een team met ervaren medewerkers die u deskundig kunnen adviseren zodat u het bed krijgt dat perfect bij u past. Zij houden rekening met diverse factoren die een belangrijke rol spelen om de juiste keuze te kunnen maken. Wat is uw slaaphouding, hoeveel weegt u en heeft u het snel warm of juist koud? Wij kunnen zelfs uw matras inmeten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en het is onze missie om elke klant gelukkig te maken. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk om je overdag fit te voelen. U kunt online ons complete assortiment bekijken en uw gewenste product bestellen maar u bent ook hartelijk welkom in onze slaapspeciaalzaak.

Beddenwinkel met verregaande service

Zoekt u een beddenwinkel waar kwaliteit, garantie en goede service centraal staan? Bij beddenwinkel Slaapspecialist van der Schuit staat service voorop. Wij gaan graag verder in onze serviceverlening dan wat klanten gewend zijn. Als u bij ons een bed koopt dan krijgt u 14 dagen bedenktijd. Valt de aanschaf om een of andere reden tegen dan zijn wij er ook voor u en zorgen wij voor een oplossing. Een tevreden klant is ons veel waard. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarnaast bieden wij u een minimale garantie van 2 jaar aan. Wij onderscheiden ons door onze ervaren en deskundige adviseurs die u op de juiste manier adviseren. Ons team Fix montage komt het bed bij u thuis monteren. Zij willen ook graag uw oude bed voor u verplaatsen naar een andere kamer.

Ruim assortiment in onze beddenwinkel

Het assortiment in onze beddenwinkel bestaat uit verschillende stijlen. U heeft de keuze uit klassiek, modern, landelijk, retro, romantisch of strak. Alles is in verschillende kleuren, stofsoorten en afmetingen leverbaar. U kunt bij ons uw gehele slaapkamer naar wens inrichten. Er is voor elk wat wils! Het belangrijkste is dat u lekker slaapt in een bed dat bij u past. U bent hartelijk welkom in onze showroom waar onze ervaren slaapcomfort adviseurs voor u klaar staan om u eerlijk en duidelijk advies te geven. U mag de verschillende matrassen uitproberen die in de showroom staan opgesteld. Zo krijgt u een bed waarin u vele heerlijke uren zult slapen!