Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel

Header verbouwings uitverkoop 2022
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenwinkel van de Betuwe. Wij, als echte beddenwinkel hechten veel waarde aan persoonlijk advies, perfecte service en uitstekende kennis van zaken. Beddenwinkel en beddenwinkels zijn er in veel verschillende typen en soorten. Wij als Slaapspecialist van der Schuit hebben de ambitie om u als klant welkom te heten in de beste beddenwinkel in de regio. Ons inziens moet een echte beddenwinkel aan een aantal strenge criteria voldoen. Wij als echte beddenwinkel hebben dat als volgt omschreven:

-          Een beddenwinkel geeft een eerlijk advies

o    Het duurste bed hoeft niet de beste oplossing te zijn voor de klant

-          Een beddenwinkel heeft een ruime keuze

o   Of u als klant nu een nieuw matras wil of een complete boxspring set een beddenwinkel moet u iets kunnen bieden  

-          Een beddenwinkel gaat verder

o   Na het advies gesprek en de koop, zijn wij er ook nog, mocht er wat zijn waar u vragen of opmerkingen over heeft lossen wij dat graag op

-          Een beddenwinkel is flexibel

o   U bent ook naast onze reguliere openingstijden welkom voor een adviesgesprek! Ook de bezorging van uw nieuwe bed is `s avonds of in het weekend mogelijk

-          Een beddenwinkel heeft kennis van zaken

o   Ondervindt u lichamelijke problemen die uw slaap beïnvloeden? Ook dan kunnen wij u helpen

De beddenwinkel Slaapspecialist van de Schuit biedt u een volledig advies en wil zich dan ook profileren als de beste beddenwinkel in de regio voor u!

 Wij als beddenwinkel komen zeer regelmatig in de volgende woonplaatsen:

beddenwinkel Geldermalsen, Beddenwinkel Culemborg, beddenwinkel Leerdam, beddenwinkel Den Bosch, beddenwinkel `’s-Hertogenbosch, beddenwinkel Zaltbommel, beddenwinkel beneden Leeuwen, beddenwinkel Kesteren, beddenwinkel Nijmegen, beddenwinkel Nieuwegein, beddenwinkel Vianen, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Gorinchem, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Rhenen, beddenwinkel Veenendaal, beddenwinkel Wageningen, beddenwinkel Hellouw, beddenwinkel Nuland. 

Een betrouwbare beddenwinkel

Bent u op zoek naar een beddenwinkel? Bent u op zoek naar een professionele beddenwinkel waar u allerlei producten kunt vinden voor een goede nachtrust? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit heeft jarenlange ervaring in de beddenbranche en kan u professioneel advies geven. Wij bieden u een ruim aanbod aan van diverse boxsprings, bedden, ledikanten, matrassen, kussens en bedtextiel. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en wij zijn goed te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of het nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Bent u benieuwd naar ons aanbod van matrassen, boxspring bedden en kussens? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit biedt u jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. Wij bieden u een groot assortiment aan waarmee u uw slaapcomfort kunt vergroten. Wij hebben alles in huis voor een goede nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens, en een ruim aanbod in boxsprings. Wij bieden u persoonlijk advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Slaapspecialist van der Schuit is een echte beddenwinkel. Al meer dan 8 jaar leveren wij vanuit onze beddenwinkel te Geldermalsen een ruim assortiment van bedden, matrassen en bedlinnen. U kunt bij ons uw gehele slaapkamer veranderen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een nieuwe boxspring, ledikant of matras aanschaft. Wij begrijpen dat u daar vragen over heeft en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. De koffie en thee staan voor u klaar als u een kijkje komt nemen in onze ruim opgezette showroom. Wij geven u persoonlijke aandacht door vakkundige en getrainde medewerkers. Wij bieden u de beste merken met uitstekende garantie. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel.

Meer weten over onze beddenwinkel?

Wilt u meer weten onze producten die u direct online kunt bestellen via onze webshop? Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod van de merken Auping, Tempur en Mline? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Geldermalsen of neem een kijkje op deze website.