Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenwinkel van de Betuwe. Wij, als echte beddenwinkel hechten veel waarde aan persoonlijk advies, perfecte service en uitstekende kennis van zaken. Beddenwinkel en beddenwinkels zijn er in veel verschillende typen en soorten. Wij als Slaapspecialist van der Schuit hebben de ambitie om u als klant welkom te heten in de beste beddenwinkel in de regio. Ons inziens moet een echte beddenwinkel aan een aantal strenge criteria voldoen. Wij als echte beddenwinkel hebben dat als volgt omschreven:

-          Een beddenwinkel geeft een eerlijk advies

o    Het duurste bed hoeft niet de beste oplossing te zijn voor de klant

-          Een beddenwinkel heeft een ruime keuze

o   Of u als klant nu een nieuw matras wil of een complete boxspring set een beddenwinkel moet u iets kunnen bieden  

-          Een beddenwinkel gaat verder

o   Na het advies gesprek en de koop, zijn wij er ook nog, mocht er wat zijn waar u vragen of opmerkingen over heeft lossen wij dat graag op

-          Een beddenwinkel is flexibel

o   U bent ook naast onze reguliere openingstijden welkom voor een adviesgesprek! Ook de bezorging van uw nieuwe bed is `s avonds of in het weekend mogelijk

-          Een beddenwinkel heeft kennis van zaken

o   Ondervindt u lichamelijke problemen die uw slaap beïnvloeden? Ook dan kunnen wij u helpen

De beddenwinkel Slaapspecialist van de Schuit biedt u een volledig advies en wil zich dan ook profileren als de beste beddenwinkel in de regio voor u!

 Wij als beddenwinkel komen zeer regelmatig in de volgende woonplaatsen:

beddenwinkel Geldermalsen, Beddenwinkel Culemborg, beddenwinkel Leerdam, beddenwinkel Den Bosch, beddenwinkel `’s-Hertogenbosch, beddenwinkel Zaltbommel, beddenwinkel beneden Leeuwen, beddenwinkel Kesteren, beddenwinkel Nijmegen, beddenwinkel Nieuwegein, beddenwinkel Vianen, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Gorinchem, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Rhenen, beddenwinkel Veenendaal, beddenwinkel Wageningen, beddenwinkel Hellouw, beddenwinkel Nuland. 

Een betrouwbare beddenwinkel

Bent u op zoek naar een beddenwinkel? Bent u op zoek naar een professionele beddenwinkel waar u allerlei producten kunt vinden voor een goede nachtrust? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit heeft jarenlange ervaring in de beddenbranche en kan u professioneel advies geven. Wij bieden u een ruim aanbod aan van diverse boxsprings, bedden, ledikanten, matrassen, kussens en bedtextiel. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en wij zijn goed te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of het nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Bent u benieuwd naar ons aanbod van matrassen, boxspring bedden en kussens? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel

Bent u op zoek naar een beddenwinkel? Bent u op zoek naar een nieuw matras, ledikant, boxspring of naar een nieuw kussen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons vandaag de dag een echte beddenwinkel noemen waar u uw hart kunt ophalen aan verschillende merken, maten en eigenschappen die onze bedden hebben. U vindt bij ons niet één merk maar meerdere merken. Hierdoor hebben wij geen voorkeur en kunnen wij u professioneel adviseren. In onze showroom in Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier waardoor u met een goed gevoel de deur uitstapt. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nou gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Als u op zoek bent naar passende producten voor in de slaapkamer bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen. Door onze centrale ligging zijn wij perfect aan te rijden vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. In onze showroom ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten die wij graag te woord staan. Wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaar staat en dat wij ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een boxspring bed, matras of kussen aanschaft en dat u daar goed over geïnformeerd wilt worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed te woord staan en wij luisteren graag naar uw wensen. Samen met u lopen wij een rondje door onze ruim opgezette showroom zodat u een goed beeld krijgt van ons ruime assortiment. U kunt onze bedden, kussens en matrassen zelf uittesten. Daarnaast kunnen wij voor u het perfecte matras inmeten. Naast ons aanbod van producten voor het bevorderen van het slaapcomfort vindt u bij ons ook een ruim aanbod bedlinnen, nachtkastjes en linnenkasten. U kunt uw gehele slaapkamer bij ons in één klap opnieuw inrichten.

Showroom en webwinkel

Slaapspecialist van der Schuit biedt u een ruim aanbod aan zoals u kunt zien in onze showroom ,maar u kunt ook een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u alle producten die wij aanbieden. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij graag voor u aan de slag.