Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Goede vrijdag
10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenwinkel van de Betuwe. Wij, als echte beddenwinkel hechten veel waarde aan persoonlijk advies, perfecte service en uitstekende kennis van zaken. Beddenwinkel en beddenwinkels zijn er in veel verschillende typen en soorten. Wij als Slaapspecialist van der Schuit hebben de ambitie om u als klant welkom te heten in de beste beddenwinkel in de regio. Ons inziens moet een echte beddenwinkel aan een aantal strenge criteria voldoen. Wij als echte beddenwinkel hebben dat als volgt omschreven:

-          Een beddenwinkel geeft een eerlijk advies

o    Het duurste bed hoeft niet de beste oplossing te zijn voor de klant

-          Een beddenwinkel heeft een ruime keuze

o   Of u als klant nu een nieuw matras wil of een complete boxspring set een beddenwinkel moet u iets kunnen bieden  

-          Een beddenwinkel gaat verder

o   Na het advies gesprek en de koop, zijn wij er ook nog, mocht er wat zijn waar u vragen of opmerkingen over heeft lossen wij dat graag op

-          Een beddenwinkel is flexibel

o   U bent ook naast onze reguliere openingstijden welkom voor een adviesgesprek! Ook de bezorging van uw nieuwe bed is `s avonds of in het weekend mogelijk

-          Een beddenwinkel heeft kennis van zaken

o   Ondervindt u lichamelijke problemen die uw slaap beïnvloeden? Ook dan kunnen wij u helpen

De beddenwinkel Slaapspecialist van de Schuit biedt u een volledig advies en wil zich dan ook profileren als de beste beddenwinkel in de regio voor u!

 Wij als beddenwinkel komen zeer regelmatig in de volgende woonplaatsen:

beddenwinkel Geldermalsen, Beddenwinkel Culemborg, beddenwinkel Leerdam, beddenwinkel Den Bosch, beddenwinkel `’s-Hertogenbosch, beddenwinkel Zaltbommel, beddenwinkel beneden Leeuwen, beddenwinkel Kesteren, beddenwinkel Nijmegen, beddenwinkel Nieuwegein, beddenwinkel Vianen, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Gorinchem, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Rhenen, beddenwinkel Veenendaal, beddenwinkel Wageningen, beddenwinkel Hellouw, beddenwinkel Nuland. 

Een betrouwbare beddenwinkel

Bent u op zoek naar een beddenwinkel? Bent u op zoek naar een professionele beddenwinkel waar u allerlei producten kunt vinden voor een goede nachtrust? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit heeft jarenlange ervaring in de beddenbranche en kan u professioneel advies geven. Wij bieden u een ruim aanbod aan van diverse boxsprings, bedden, ledikanten, matrassen, kussens en bedtextiel. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en wij zijn goed te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of het nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Bent u benieuwd naar ons aanbod van matrassen, boxspring bedden en kussens? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel

Bent u op zoek naar een beddenwinkel? Bent u op zoek naar een beddenwinkel waar u verschillende soorten bedden kunt vinden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is een beddenwinkel die zich richt op het aanbieden van de beste kwaliteit bedden en matrassen voor een goede nachtrust. Gevestigd in Geldermalsen biedt onze beddenwinkel een uitgebreid assortiment aan bedden en matrassen van diverse gerenommeerde merken zoals Auping, M-line en Tempur. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we klanten voorzien van deskundig advies over welk bed of matras het beste bij u past. Het team van Slaapspecialist van der Schuit is zeer deskundig en gedreven. Het is onze passie om klanten te voorzien van de beste slaapoplossing. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed uitgerust te zijn en uitgerust wakker te worden. We luisteren dan ook goed naar uw wensen en komen vervolgens met een oplossing op maat. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een bed voor een eenpersoonshuishouden, een groot tweepersoonsbed, een verstelbaar bed of een boxspring; het team van Slaapspecialist van der Schuit vindt voor iedereen de beste slaapoplossing.

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel

Naast bedden en matrassen heeft Slaapspecialist van der Schuit ook een ruim assortiment aan slaapkamermeubilair. Zo vindt u in onze beddenwinkel kledingkasten, nachtkastjes en commodes, die perfect aansluiten bij uw gekozen bed. Ook voor de aankleding van de slaapkamer bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Zo bieden wij een ruim assortiment in dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens. Door de grote keuze aan verschillende kleuren, stijlen en materialen is er voor iedereen wel een passende oplossing te vinden. Een ander voordeel van Slaapspecialist van der Schuit is dat wij niet alleen een fysieke winkel hebben, maar ook een webshop. Hierdoor is het mogelijk om vanuit huis een bestelling te plaatsen en de producten gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat het eenvoudig is om het gewenste product te vinden en te bestellen. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres voor een goede nachtrust. Door onze deskundigheid en grote aanbod aan bedden, matrassen en slaapkamermeubilair vinden wij voor iedereen de beste slaapoplossing. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed, matras of slaapkamermeubilair; bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u het allemaal. Fysiek in de winkel of handig op de website.