U bent hier:

Beddenwinkel

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten

Beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit is de beddenwinkel van de Betuwe. Wij als echte beddenwinkel hechten veel waarde aan persoonlijk advies, een perfecte services en een goede kennis van zaken. Beddenwinkel en beddenwinkels, zijn er in vele verschillende type en soorten. Wij als Slaapspecialist van der Schuit hebben de ambitie om u als klant welkom te heten in de beste beddenwinkel in de regio. Onsinziens moet een echte beddenwinkel aan een aantal strenge criteria voldoen. Wij als echte beddenwinkel hebben dat als volgt omschreven:

-          Een beddenwinkel geeft een eerlijk advies

o    Het duurste bed hoeft niet de beste oplossing te zijn voor de klant

-          Een beddenwinkel heeft een ruime keuze

o   Of u als klant nu een nieuw matras wil of een complete boxspring set een beddenwinkel moet u iets kunnen bieden

-          Een beddenwinkel gaat verder

o   Na het advies gesprek en de koop, zijn wij er ook nog, mocht er wat zijn waar u vragen of opmerkingen over heeft lossen wij dat graag op

-          Een beddenwinkel is flexibel

o   U bent ook naast ons regulaire openingstijden welkom voor een advies gesprek! Ook de bezorging van uw nieuwe bed zou `s avonds of in het weekend.

-          Een beddenwinkel heeft kennis van zaken

o   Ondervindt u lichamelijke problemen die uw slaap beïnvloeden, ook dan kunnen wij u helpen

De beddenwinkel Slaapspecialist van de Schuit biedt u een volledig advies en wil zich dan ook profileren als de beste beddenwinkel in de regio voor u!

 

Wij als beddenwinkel komen zeer regelmatig in de volgende woonplaatsen:
beddenwinkel Geldermalsen, Beddenwinkel Culemborg, beddenwinkel Leerdam, beddenwinkel Den Bosch, beddenwinkel `’s-Hertogenbosch, beddenwinkel Zaltbommel, beddenwinkel beneden Leeuwen, beddenwinkel Kesteren, beddenwinkel Nijmegen, beddenwinkel Nieuwegein, beddenwinkel Vianen, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Gorinchem, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Rhenen, beddenwinkel Veenendaal, beddenwinkel Wageningen, beddenwinkel Hellouw, beddenwinkel Nuland.