Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenwinkel van de Betuwe. Wij, als echte beddenwinkel hechten veel waarde aan persoonlijk advies, perfecte service en uitstekende kennis van zaken. Beddenwinkel en beddenwinkels zijn er in veel verschillende typen en soorten. Wij als Slaapspecialist van der Schuit hebben de ambitie om u als klant welkom te heten in de beste beddenwinkel in de regio. Ons inziens moet een echte beddenwinkel aan een aantal strenge criteria voldoen. Wij als echte beddenwinkel hebben dat als volgt omschreven:

-          Een beddenwinkel geeft een eerlijk advies

o    Het duurste bed hoeft niet de beste oplossing te zijn voor de klant

-          Een beddenwinkel heeft een ruime keuze

o   Of u als klant nu een nieuw matras wil of een complete boxspring set een beddenwinkel moet u iets kunnen bieden

-          Een beddenwinkel gaat verder

o   Na het advies gesprek en de koop, zijn wij er ook nog, mocht er wat zijn waar u vragen of opmerkingen over heeft lossen wij dat graag op

-          Een beddenwinkel is flexibel

o   U bent ook naast onze reguliere openingstijden welkom voor een adviesgesprek! Ook de bezorging van uw nieuwe bed is `s avonds of in het weekend mogelijk

-          Een beddenwinkel heeft kennis van zaken

o   Ondervindt u lichamelijke problemen die uw slaap beïnvloeden? Ook dan kunnen wij u helpen

De beddenwinkel Slaapspecialist van de Schuit biedt u een volledig advies en wil zich dan ook profileren als de beste beddenwinkel in de regio voor u!

 Wij als beddenwinkel komen zeer regelmatig in de volgende woonplaatsen:

beddenwinkel Geldermalsen, Beddenwinkel Culemborg, beddenwinkel Leerdam, beddenwinkel Den Bosch, beddenwinkel `’s-Hertogenbosch, beddenwinkel Zaltbommel, beddenwinkel beneden Leeuwen, beddenwinkel Kesteren, beddenwinkel Nijmegen, beddenwinkel Nieuwegein, beddenwinkel Vianen, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Gorinchem, beddenwinkel Utrecht, beddenwinkel Rhenen, beddenwinkel Veenendaal, beddenwinkel Wageningen, beddenwinkel Hellouw, beddenwinkel Nuland. 

Een betrouwbare beddenwinkel

Bent u op zoek naar een professionele beddenwinkel waar u eerlijk en vakkundig advies kan verwachten? Bent u op zoek naar een slaapspecialist waar u terecht kunt voor uw gewenste boxspring of ledikant? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Geldermalsen bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij zijn dé beddenwinkel waar u naar op zoek bent!  Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruim aanbod heeft van verschillende soorten ledikanten en boxspring bedden. In de afgelopen jaren is het aanbod van boxspring bedden en ledikanten steeds verder gegroeid en Slaapspecialist van der Schuit gaat daar graag in mee. Daarom vindt u bij ons niet één merk, maar alle bekende merken boxspring bedden. Denkt u aan Auping, Swissflex en M Line. Doordat wij u een ruim aanbod aanbieden van verschillende boxsprings in verschillende stijlen, kunnen wij u onafhankelijk en vakkundig advies geven over de samenstelling van uw gewenste ledikant of boxspring. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boxspring? Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u vermoeid of met zere spieren wakker wordt. Een goede slaaphouding én een goede lichaamsondersteuning is van groot belang voor het herstel van uw lichaam. Als u slaapt komt u lichaam tot rust en u zult merken dat u de volgende dag energieker de dag start. Merkt u dat u vermoeid wakker wordt of heeft u dagelijks een zere nek of rug? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij de beddenwinkel Slaapspecialist van der Schuit. Bij Slaapspecialist van der Schuit plannen wij graag een afspraak met u in om uw klachten én wensen te bespreken. Alle matrassen en boxspring bedden die wij aanbieden zijn gemaakt met pocketvering waardoor het matras zich perfect naar uw lichaam vormt. Hierdoor wordt u lichaam op de juiste drukpunten ondersteund en ligt u in een goede slaaphouding. Naast ons aanbod van verschillende afmetingen, diktes en stoffen, vindt u bij ons ook een ruim aanbod van diverse kussens. Naast een goed matras is het uiterst belangrijk dat u ook beschikt over een goed kussen dat uw nek en schouders perfect ondersteunt. Door deze twee producten te combineren zult u merken dat u frisser en energieker wakker wordt en dat uw lichaam minder vermoeid is. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. Hierdoor kunnen wij u vakkundig en persoonlijk adviseren waarbij wij graag alle tijd voor u nemen. 

Divers en ruim aanbod in onze beddenwinkel

Slaapspecialist van der Schuit biedt u niet alleen een ruim aanbod aan van boxspring bedden en matrassen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor kussens, bedlinnen, linnenkasten en nachtkastjes. Door onze producten te combineren kunt u in één keer uw gehele slaapkamer een make-over geven. De verschillende kussens die wij aanbieden zijn allemaal afkomstig van de beste merken. Wij verkopen ook niet één merk kussen, maar meerdere merken. Hierdoor kunnen wij u onafhankelijk adviseren en hebben wij het beste met u voor. Heeft u een boxspring of ledikant gevonden en wilt u daar passende nachtjes bij? Dat is geen enkel probleem. Wij bieden u diverse sets aan. Zo kunt u een boxspring, nachtkastje en linnenkast combineren. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een kussen, matras of boxspring aanschaft en plannen daarom graag met u een afspraak in zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen. In onze showroom kunt u op uw gemak alle kussens en matrassen uitproberen. Naast ons aanbod van verschillende kussens, matrassen en boxspring bedden vindt u bij ons ook een ruim aanbod van bedlinnen. Ons ruime aanbod bedlinnen is in verschillende maten te verkrijgen en wij hebben bedlinnen direct voor u op voorraad. 

Afspraak inplannen bij Slaapspecialist van der Schuit?

Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is vanuit de regio's Den Bosch, Utrecht en Nijmegen goed te bereiken. Door onze centrale ligging weten vele klanten ons te vinden en zij maken vandaag de dag gebruik van onze prachtig producten. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden: of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet beddensysteem, wij gaan samen met u op zoek naar het product dat het beste bij u past. Vindt u het lastig om online de juiste keuze te maken? U kunt bij ons online een afspraak inplannen zodat wij de koffie alvast voor u klaar kunnen zetten!