Wij helpen u graag!

U bent hier:

Beddenwinkel Utrecht

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten

Beddenwinkel Utrecht

​Op zoek naar beddenwinkel Utrecht? Is uw bed aan vervanging toe en bent u daarom op zoek naar beddenwinkel Utrecht? Dan moet u bij Slaapspecialist van der Schuit zijn. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen, centraal gelegen tussen Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. ​

Beddenwinkel Utrecht

​Bent u op zoek naar goede en betrouwbare beddenwinkel in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Wij hebben boxsprings, ledikanten, textiel en kussens van verschillende merken in ons assortiment. Alle artikelen die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee. Of u nu een groot of een wat kleiner budget heeft, wij hebben een bed voor u. ​Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en onze medewerkers kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies. Zij weten precies waar u op moet letten en zullen u altijd een onafhankelijk advies geven.Wij hebben een grote showroom gevestigd in Geldermalsen. Hier kunt u de verschillende bedden voelen en uitproberen. 

Online uw bed kopen?

​Op onze website vindt u de bedden die wij in ons assortiment hebben. Daarnaast vindt u op onze website ook textiel, kussens, matrassen en bedbodems. Dit kunt u allemaal eenvoudig bestellen via de webshop. ​Beddenwinkel Utrecht ​is dan helemaal niet nodig, u kunt gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe hoeslaken of dekbedovertrek bestellen! Als u voor 17.00 uur besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Wilt u toch liever de producten in het echt bekijken? Dat is geen enkel probleem. Wij nodigen u graag uit in onze beddenwinkel Utrecht.

De beste service!

​Heeft u een bed gekocht en is het toch niet helemaal naar wens? Ligt het matras toch niet zo lekker als u dacht? Of vertonen de producten snel slijtage? Laat het ons weten! Wij zullen er alles aan doen om samen met u tot een oplossing te komen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u tevreden bent. En aan een tevreden klant hebben wij meer dan aan een extra advertentie.

​Vragen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Slaapspecialist van der Schuit, een vraag over één van onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.