Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Utrecht

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Goede vrijdag
10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Utrecht

Beddenwinkel Utrecht nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Utrecht? Is uw huidige bed of matras aan vervanging toe en bent u op zoek naar beddenwinkel Utrecht waar u terecht kunt voor professioneel advies? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten bedden van verschillende merken. In de loop van de jaren hebben vele klanten ons weten te vinden en zij maken gebruik van een prachtig samengestelde boxspring of ledikant van Slaapspecialist van der Schuit. Voor een beddenwinkel Utrecht bent u in Geldermalsen aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag een nieuw bed of matras aanschaft en dat u daar graag advies over wilt hebben. U kunt online een afspraak inplannen maar u bent ook van harte welkom om spontaan bij ons binnen te lopen. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u. 

Ruim aanbod bij Slaapspecialist van der Schuit als beddenwinkel Utrecht

Slaapspecialist van der Schuit is een beddenspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn goed te bereiken vanuit Utrecht, Nijmegen en Den Bosch waardoor wij ook bekend staan als beddenwinkel Utrecht. Doordat u direct voor onze winkel kunt parkeren, is onze showroom van alle gemakken voorzien en kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee ons aanbod op uw gemak bekijken. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort en kunnen zelfs u perfect matras inmeten. Iedereen slaapt anders en heeft een andere slaaphouding, waardoor ieder mens een andere vorm van comfort nodig heeft. Door uw wensen en uw slaaphouding te bespreken met één van onze medewerkers kunnen wij samen met u uw perfecte matras inmeten en combineren met een boxspring bed of ledikant. Wij bieden u een groot assortiment aan van verschillende producten waarmee u uw complete slaapkamer in kunt richten. Van kussens, matrassen, boxspring bedden tot aan nachtkastjes bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast beschikken wij over verschillende merken zodat u al onze producten goed met elkaar kunnen vergelijken. 

Afspraak inplannen bij beddenwinkel Utrecht?

U kunt online een afspraak inplannen zodat wij ruimschoots de tijd voor u hebben. Daarnaast kunt u ook spontaan bij ons binnenvallen en nemen wij de tijd voor u. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel.

Beddenwinkel Utrecht nodig?

Als u op zoek bent naar een goede beddenwinkel Utrecht dan is Slaapspecialist van der Schuit het juiste adres voor u. Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u terecht voor alles wat met slapen heeft te maken zoals ledikanten, boxsprings, matrassen, kussens, bedtextiel en slaapkamermeubels. U kunt online ons complete assortiment bekijken en uw gewenste product kopen maar u bent ook hartelijk welkom in onze slaapspeciaalzaak. Als u naar ons toe komt voor een goed bed dan zullen onze ervaren medewerkers u deskundig adviseren. Zij houden rekening met verschillende factoren die belangrijk zijn om de juiste keuze te kunnen maken. Wat is uw slaaphouding, hoeveel weegt u en heeft u het snel warm of juist koud? Wij kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Wij hebben jarenlange ervaren op het gebied van slaapcomfort en het is onze missie om elke klant gelukkig te maken. Een goede nachtrust is een voorwaarde om je overdag fit en uitgerust te voelen. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen maar wij zijn makkelijk te bereiken voor iedereen in de regio Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. Wij zijn de beddenwinkel Utrecht die u zoekt.

Service staat voorop bij beddenwinkel Utrecht

Heeft u een beddenwinkel Utrecht nodig? Bij Slaapspecialist van der Schuit staat service voorop. Wij gaan graag verder in onze service dan wat klanten gewend zijn. Als u een product koopt bij beddenwinkel Utrecht dan krijgt u 14 dagen bedenktijd. Valt de aanschaf om een of andere reden tegen dan zijn wij er óók voor u en zorgen wij voor een oplossing. Een tevreden klant is ons veel waard. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarnaast bieden wij een minimale garantie van 2 jaar aan. Wij onderscheiden ons door onze ervaren en deskundige adviseurs die u uitstekend adviseren. Ons team Fix montage komt het bed bij u thuis monteren. Zij vinden het geen enkel probleem om uw oude bed even voor u te verplaatsen naar een andere kamer.

Ruim assortiment in onze beddenwinkel Utrecht

Ons assortiment bestaat uit heel verschillende stijlen. U kunt kiezen uit klassiek, modern, landelijk, retro, romantisch of strak. Alles is in verschillende kleuren, stofsoorten en afmetingen leverbaar. U kunt bij ons uw gehele slaapkamer naar wens inrichten. Er is voor elk wat wils! Het belangrijkste is dat u lekker slaapt in een bed dat bij u past. U bent hartelijk welkom in onze showroom waar onze ervaren slaapcomfort adviseurs voor u klaar staan. Uw lichaam heeft goede ondersteuning nodig en u mag de verschillende matrassen uitproberen in onze showroom waar deze opgesteld staan. Zo krijgt u het bed dat perfect bij u past en waar u vele uren heerlijk in zult slapen!