U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Tiel

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Beddenwinkel Tiel

Beddenwinkel van der Schuit, met een ruime showroom is gevestigd op 10 minuten rijden van Tiel. In onze beddenwinkel, geven wij u een goed advies voor de aanschaf van uw nieuwe bed, bedden, boxspring, matras en ledikanten. Ook vind u onze beddenwinkel, vlak bij Tiel een ruim assortiment hoeslakens, dekbedden en kussens. Onze beddenwinkel heeft een assortiment opgebouwd dat ook zeer zeker passend is bij de stad Tiel.

Slaapwinkel Tiel

Een slaapspeciaalzaak, ofwel een slaapwinkel, beddenwinkel vind u uiteraard ook in de omgeving van Tiel. Wij, Slaapspecialist van der Schuit, hebben de ambitie om de Beddenwinkel van Tiel te zijn. Met de mix van huismerken, een aantal merk leveranciers en enkele absolute topmerken, kunnen wij vrijwel iedereen aan een passend product helpen. Of u nu op zoek bent naar een mooie boxspring, matras, bed of een mooi ledikant, Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel voor Tiel en omgeving helpt u graag!

Beddenzaak Tiel

U bent op zoek naar een beddenzaak in Tiel, kom naar Slaapspecialist van der Schuit, op 10 minuten rijden van Tiel! Wij helpen u graag en u kunt gratis parkeren voor de deur!