Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Rotterdam

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Rotterdam

Beddenwinkel Rotterdam nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Rotterdam? Bent u op zoek naar een beddenwinkel Rotterdam waar u terecht kunt voor verschillende merken bedden, matrassen en kussens? Wilt u in één keer uw slaapkamer vernieuwen en bent u op zoek naar een beddenwinkel Rotterdam waar u alles kunt vinden? wat u hiervoor nodig heeft. Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het aanbieden van verschillende producten op het gebied van slaapcomfort. Door de jaren heen is ons aanbod steeds verder uit gebreid en vandaag de dag vindt u bij ons verschillende merken zoals Auping, Tempur en M Line. Bent u benieuwd naar onze beddenwinkel Rotterdam en wilt u meer weten over de producten die wij aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. 

Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel Rotterdam

Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit Rotterdam. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om elke klant het beste product te bieden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende merken en stijlen. Wij hebben een breed assortiment samengesteld uit bedtextiel, bedden, matrassen, boxsprings en kasten. U vindt bij ons alles om uw slaapcomfort te optimaliseren. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het beddenvak. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren en nemen graag de tijd voor u. U kunt ons ook benaderen voor voor telefonisch advies. Wij denken graag met u mee en kunnen voor u ook een product direct bestellen. 

Afspraak maken bij beddenwinkel Rotterdam?

Wilt u meer weten over ons ruime aanbod of wilt u ons aanbod liever in het echt bekijken? Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webwinkel aan waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij ons ruime assortiment en u bent bij ons van harte welkom in onze showroom. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt onder het genot van een bak koffie professioneel en vrijblijvend advies krijgen van één van onze adviseurs.