Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Rotterdam

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Rotterdam

Beddenwinkel Rotterdam nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Rotterdam? Bent u op zoek naar een professionele beddenwinkel Rotterdam waar u uw hart kunt ophalen aan prachtige boxspring bedden, nachtkastjes en kussens? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en vele klanten vanuit Rotterdam weten ons dan ook te vinden. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is goed te bereiken vanuit Rotterdam. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende producten die nog beter uw slaapcomfort bevorderen. Door de jaren heen zijn wij officieel en erkend dealer geworden van diverse beddenmerken. Denkt u aan Auping, M Line en Tempur. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u graag vrijblijvend een rondje lopen in onze showroom? U bent van harte welkom. Wij zien uw graag in onze beddenwinkel Rotterdam in Geldermalsen. 

Over Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel Rotterdam

Wij zijn een echte beddenspeciaalzaak waar u alles kunt vinden voor een goede nachtrust en de inrichting van uw slaapkamer. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier waardoor u de juiste keuze kunt maken. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken voor de aanschaf van een matras, kussen of boxspring. Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring waardoor wij graag de tijd voor u nemen en graag met u een rondje lopen door onze ruim opgezette showroom. Naast onze showroom vindt u op deze website ons complete aanbod. Zo kunt u direct rustig onze producten bekijken en uw eigen boxspring samenstellen. Daarnaast zijn onze kussens, matrassen, bedlinnen, nachtkastjes en linnenkasten ook online verkrijgbaar. Zodra wij uw bestelling binnen hebben gaan wij direct aan de slag met het klaar maken van de producten.  Slaapspecialist van der Schuit is ook goed te bereiken vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. 

Afspraak maken bij beddenwinkel Rotterdam, Slaapspecialist van der Schuit?

Wilt u meer weten over onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van uw gewenste kussen, matras of bed? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten staat u graag te woord en denkt graag met u mee. Doordat wij beschikken over verschillende merken hebben wij geen voorkeur en gaan wij echt uit van uw wensen en budget. Kom langs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden om uw slaapkamer samen te stellen.