Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Rotterdam

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Rotterdam

Beddenwinkel Rotterdam nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Rotterdam? Bent u op zoek naar een beddenwinkel Rotterdam waar u het beste advies en persoonlijke aandacht krijgt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is goed te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw bed, een nieuw kussen of een nieuw matras. Uw nachtrust is erg belangrijk en wij begrijpen als geen ander dat u alleen de beste producten wilt aanschaffen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag een afspraak bij ons inplannen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen en nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op deze website. 

Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel Rotterdam!

Door de jaren heen heeft Slaapspecialist van der Schuit zijn aanbod steeds verder uit kunnen breiden. Hierdoor heeft vandaag de dag bij ons een ruime keuze uit boxsprings, kussens, matrassen, lakens, bedlinnen en nachtkastjes. Bij ons kunt u uw complete slaapkamer inrichten. Wij begrijpen dat u niet iedere dag uw slaapkamer verandert en dat het prettig kan zijn als u professioneel advies krijgt. Bij Slaapspecialist van der Schuit adviseren wij u op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet beddensysteem. Wij bespreken graag met u uw wensen onder het genot van een kopje koffie. Wij willen graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Service begint uiteraard al bij het eerste contact in de showroom, maar belangrijker is dat wij ook service bieden na aankoop van een product. Kom langs en laat u verrassen en inspireren door ons ruime aanbod en de mogelijkheden om een persoonlijk bed samen te stellen. 

Afspraak maken bij beddenwinkel Rotterdam?

Vindt u het prettig om een afspraak bij ons in te plannen zodat wij de tijd voor u kunnen nemen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast beschikken wij over een online contactformulier waar u uw vragen aan ons kunt stellen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en denken graag met u mee over de aanschaf van een bed. Wij zorgen voor een heerlijke nachtrust!