Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Nijmegen

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Onze beddenwinkel Nijmegen

Slaapspecialist van der Schuit - De beddenwinkel Nijmegen

Slaapspecialist van der Schuit is dé gespecialiseerde beddenwinkel Nijmegen. Steeds meer mensen uit Nijmegen en omgeving weten onze winkel te vinden, vanwege de kwaliteit en service die wij bieden. U vindt bij Slaapspecialist van der Schuit een zeer uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen, boxsprings, bedbodems, kussens, kasten en bedtextiel. Wat u ook zoekt, alles op het gebied van slapen hebben wij in huis. Op zowel onze website als in onze winkel kunt u ons assortiment vinden. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen en vanuit Nijmegen goed bereikbaar. Bovendien kunt u bij voor de deur gratis parkeren.

Het assortiment van onze beddenwinkel Nijmegen

U vindt in ons ruime assortiment veel verschillende soorten en maten bedden. Hierdoor heeft u altijd een ruime keuze. Slaapspecialist van der Schuit is dealer van verschillende merken. Zo vindt u in onze beddenwinkel Nijmegen boxsprings van de merken Avek, M-Line, Eastborn, Grandeur Collections en Jensen. Matrassen verkopen wij van onder andere Sealy M-Line en Altijd Goed Slapen. Ook voor hoofdkussens van onder andere Ducky Dons, Silvana en Tempur kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook bedbodems, kasten, bedtextiel en ledikanten. Of u nu alleen een hoeslaken nodig hebt of een complete slaapkamerinrichting wilt aanschaffen, bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u alles wat u nodig hebt.

Het kopen van een bed

Ons hele assortiment is op onze website te vinden. Hier vindt u veel informatie over onze bedden. Maar we kunnen het ons voorstellen dat u onze bedden graag zelf wilt zien en - vooral- wilt uitproberen. We nodigen u daarom graag uit in onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Hier kunt u op uw gemak onze bedden bekijken en testen. Bovendien kunt u zich in onze beddenwinkel nijmegen laten adviseren door één van onze adviseurs. Zij geven u graag vakkundig een persoonlijk advies. Wij zien het als onze uitdaging om aan de hand van uw wensen u het beste product te kunnen bieden dat daarop aansluit. Daarbij is het ons doel om u als klant het beste product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Daarom hebben wij ons assortiment samengesteld aan de hand van het principe 'beste prijs-kwaliteit verhouding'. We kunnen niet zeggen dat een matras van €149,- hetzelfde biedt als een op maat gemaakt matras van €1349,-. Wél kunnen we zeggen dat wij het beste matras leveren van €149,-.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Hierin profileert Slaapspecialist van der Schuit zich van andere beddenwinkels. We willen u graag gelukkig maken - en houden. We geven u persoonlijk advies over welk bed het beste bij u past, bezorgen dit bed gratis bij u thuis en monteren het daar voor u. Maar daar stopt de service van Slaapspecialist van der Schuit niet. Een bed is iets heel persoonlijks. Misschien slaapt uw bed toch niet zo lekker als u dacht, of vertoont een product sneller dan verwacht slijtage. Daarom bieden wij ook service ná de aankoop van een product. Laat het ons weten als u niet tevreden bent over uw product. Dan zorgen wij ervoor dat het probleem wordt opgelost. Het is onze missie om u als klant een tevreden klant te laten zijn.

We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!