U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Gorinchem

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

De specialist als beddenwinkel Gorinchem

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Gorinchem? Bent u op zoek naar een beddenwinkel Gorinchem waar u terecht kunt voor vakkundig en professioneel advies? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen, maar is ook perfect te bereiken vanuit Gorinchem. Door onze gunstige ligging en parkeermogelijkheid voor de deur bent u binnen een korte tijd op de plaats van bestemming. Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenwinkel Gorinchem waar u naar op zoek bent. U vindt bij ons niet alleen een ruim aanbod van bedden. Wij bieden u alles aan voor een complete nachtrust. Denkt u aan nachtkastjes, boxspring bedden, ledikanten, matrassen, linnenkasten en beddengoed. Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u in één keer uw slaapkamer restylen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de merken die wij verkopen? Neem dan direct een kijkje op deze website om kom langs in onze ruim opgezette showroom. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over ons ruime aanbod. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel Gorinchem

Als u op zoek bent naar een beddenwinkel Gorinchem hoeft u niet ver te zoeken. Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit diverse regio's zoals Utrecht, Nijmegen en Den Bosch. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren en wij denken graag met u mee om uw perfecte matras, boxspring of ledikant te vinden. De mogelijkheden bij Slaapspecialist van der Schuit zijn eindeloos doordat wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende merken. Wij begrijpen als geen ander dat een goede nachtrust erg belangrijk is. Hierdoor beschikken onze medewerkers over de mogelijkheid om uw perfect matras in te meten waardoor u te allen tijde een matras kunt uitkiezen dat aansluit bij uw wensen. 

Afspraak maken bij Slaapspecialist van der Schuit?

Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de verschillende merken die wij verkopen bij Slaapspecialist van der Schuit? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom. Daarnaast beschikken wij over een gebruiksvriendelijke webwinkel waar u direct ons complete aanbod kunt zien. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct uw bestelling online plaatsen. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel. Wij zorgen voor een comfortabele nachtrust!