U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Den Bosch

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Beddenwinkel Den Bosch nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Den Bosch? Bent u op zoek naar meer slaapcomfort en heeft u een nieuw ledikant, boxspring, matras of kussen nodig? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is voor Geldermalsen en omgeving, Tiel, Culemborg, Zaltbommel en Leerdam, de beddenwinkel Den Bosch waar u terecht kunt voor het vinden van een nieuw bed, matras of kussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u het juiste advies geven bij de aanschaf van uw gewenste product. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een boxspring bed of voor het inmeten van een matras? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze beddenwinkel Den Bosch voor het bekijken van ons ruime assortiment.

Ruim aanbod bij Slaapspecialist van der Schuit als beddenwinkel Den Bosch

Wij begrijpen dat u niet iedere dag een nieuw bed koopt en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten en al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nou gaat om een hoeslaken of een compleet bed systeem. Slaapspecialist van der Schuit beschikt over een breed assortiment samengesteld in bed textiel, bedden, matrassen, boxsprings en kasten. U kunt bij ons in één keer uw gehele slaapkamer herindelen. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webwinkel aan, waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij ons ruime assortiment. Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze showroom zodat u al onze producten in het echt kunt bekijken. 

Afspraak maken bij beddenwinkel Den Bosch?

Bent u benieuwd naar ons aanbod als beddenwinkel Den Bosch of wilt u graag meer informatie over het inmeten van een matras? Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op deze website invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor het bekijken en proberen van onze bedden kunt u het beste bij ons binnenwandelen in Geldermalsen. Wij zien u graag binnenkort in onze ruim opzette showroom! Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met u uw wensen.