U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Culemborg

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Beddenwinkel Culemborg

Beddenwinkel Culemborg

Vanuit Culemborg is het een kleine afstand naar Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel in de omgeving.
In onze showroom vind u een ruim aanbod in matrassen, boxsprings en bedden. Onze adviseurs staan voor u klaar, luisteren naar u wensen en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Slapen is immers 1 van de belangrijkste dingen die u doet op een dag!
Van een echte goede beddenwinkel mag u de beste services en garanties verwachten! Naast het gratis bezorgen en monteren van uw nieuwe bed kunnen wij uw oude bed ook retour nemen. Ook omruil garantie valt bij ons onder services, onze adviseurs vertellen u er graag meer over in onze showroom. Ook kunt u eventueel vast telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag.

Naast de voor de hand liggende producten die u mag verwachten in een beddenwinkel, bent u bij ons ook van harte welkom als u op zoek bent naar een (kleding)kast, nachtkastjes, dekbedden en kussens.

Op onze website ziet u al vast een groot gedeelte van wat als beddenwinkel te bieden hebben. In onze showroom en samen met onze adviseurs zijn er in vele gevallen nog meer mogelijkheden! Wilt u bijvoorbeeld een extra hoog hoofdbord is dat mogelijk, bijvoorbeeld bij Avek boxsprings. Wilt u juist een wat lager hoofdbord, vanwege een schuine dak in uw slaapkamer, kunnen wij dat voor u verzorgen.

Ook op het gebied van kasten zijn er veel mogelijkheden, van een standaard 2 deurs draaikast tot een combinatie van draai en schuifdeuren in een hoekkast, vrijwel alles kan. In onze beddenwinkel helpen wij ook graag aan de perfecte kast voor uw slaapkamer. Uiteraard plaatsen wij uw nieuwe kast ook graag in een nadere kamer…

De prijzen van de bedden en kasten in onze beddenwinkel zijn heel divers. Zo heeft u al een complete boxspring vanaf € 1000,-. Ook kasten kunnen wij leveren vanaf ongeveer € 300,-. Voor matrassen geld het zelfde, wij kunnen een eenvoudig kindermatras leveren maar ook een compleet matras ingesteld op uw bouw, vorm en gewicht.

Zoals eerder besproken kunnen wij u ook adviseren bij de aanschaf van een kussen. Een kussen is tenslotte een hoofd zaak! In onze beddenwinkel leveren wij kussens van bekende merken als Silvana, Tempur en M Line. Deze kussen mag u van uit onze beddenwinkel thuis een aantal dagen thuis proberen. Zo zijn er al flink wat kussens van uit onze beddenwinkel in Culemborg beland.

Vanuit onze beddenwinkel leveren wij regelmatig in Culemborg:

  •       Bedden
  •       Boxsprings
  •    Matrassen
  •      Ledikanten
  •    Kussens
  •      Kasten
  •    Latenbodem
  •    Dekbedden
  •      Dekbedovertrekken
  •     Hoeslakens

U bent van harte welkom, wij helpen u graag.