Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Amsterdam

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Rotterdam

Beddenwinkel Amsterdam nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Amsterdam? Bent u op zoek naar een nieuw bed, een nieuw kussen of wilt u uw slaapkamer een make-over geven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u bij Slaapspecialist van der Schuit van harte welkom. Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen die graag voor u klaar staat. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam, Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. Wij bieden onze klanten een groot aanbod aan van verschillende producten. Wij hebben alles in huis voor uw nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, bedlinnen, linnenkasten, nachtkastjes en boxspringbedden. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende producten. Als u op zoek bent naar een beddenwinkel Amsterdam waar u al uw gewenste producten kunt vinden, bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres.

Groot assortiment bij Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel Amsterdam!

Slaapspecialist van der Schuit heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd waardoor vele klanten ons weten te vinden. Wij bieden u graag deskundig advies en denken graag met u mee. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een nieuw bed aanschaft en dat u daar vragen over heeft. Onze specialisten kunnen voor u het perfecte matras inmeten en zij lopen graag met u een rondje door onze showroom om u meer te vertellen over ons ruime aanbod en de mogelijkheden voor de samenstelling van uw gewenste boxspring of ledikant. Daarnaast kunt u bij ons diverse kussens uitproberen zodat u nog meer kunt genieten van uw nachtrust. Slaapspecialist van der Schuit beschikt over een gebruiksvriendelijke webwinkel waar u op uw gemakje alvast een kijkje kunt nemen bij ons brede assortiment. Op deze website kunt u ook direct uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling binnen is gaan wij direct voor u aan de slag. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar alle mogelijkheden in onze winkel.

Afspraak inplannen bij uw beddenwinkel Amsterdam?

Vindt u het prettig om een afspraak in te plannen? De deur staat te allen tijde voor u open en u kunt zo bij ons binnenlopen. Daarnaast kunt u bij ons ook online een afspraak inplannen zodat u zelf de tijd en datum kunt bepalen wanneer u bij ons langskomt. Wij heten u van harte welkom in onze showroom en lopen graag met u een rondje en vertellen u meer over de verschillende specificaties en mogelijkheden voor de samenstelling van uw persoonlijke bed.