Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Amsterdam

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Amsterdam

Beddenwinkel Amsterdam nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Amsterdam waar u uw gewenste boxspring bed kunt vinden? Bent u op zoek naar een nieuw matras waar u heerlijke uren op kunt slapen zonder wakker te worden met een pijnlijke nek of rug? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen. Door onze centrale ligging zijn wij gemakkelijk te bereiken en u kunt uw auto gratis parkeren voor de deur. U hoeft bij beddenwinkel Amsterdam geen afspraak te maken. De koffie staat altijd klaar en u kunt zo bij ons binnen lopen. Vindt u het toch prettiger om uw komst te melden? Dan kunt u online een afspraak inplannen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zij nemen de tijd voor u om uw wensen te bespreken. Wij kunnen zelfs uw gewenste matras perfect inmeten! Bent u benieuwd naar ons aanbod  Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Groot assortiment bij Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel Amsterdam!

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen die al sinds 2012 graag voor de klanten klaar staat. Sinds deze tijd hebben wij ons aanbod uit kunnen breiden en wij beschikken tegenwoordig over een ruim opgezette showroom. Wij verkopen niet één merk maar verschillende merken. Zo hebben onze klanten meer keuze en wij hebben geen voorkeur voor een model, merk of een product. U vindt bij ons alles voor een goede nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, bedlinnen, ledikanten en boxspring bedden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet iedere dag een boxspring, matras of een kussen aanschaft en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. De medewerkers van Slaapspecialist van der Schuit denken graag met u mee en voorzien u van vakkundig en professioneel advies. 

Ruim aanbod bij beddenwinkel Amsterdam

Slaapspecialist van der Schuit is officieel dealer van verschillende merken. Zo vindt u bij ons een ruim aanbod van producten van de merken Auping, MLine, Swissflex en Tempur. Deze beroemde merken kunt u bij ons uittesten zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw aankoop want iedereen heeft een andere slaaphouding. Kom vrijblijvend langs of bekijk ons aanbod alvast online op deze website. Laat u verrassen en inspireren en richt direct uw complete slaapkamer in met de producten van Slaapspecialist van der Schuit! U kunt ook online uw bestelling plaatsen. Wij gaan direct aan de slag zodat u binnen zeer korte tijd gebruik kunt maken van uw matras, kussen of boxspring.