Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Amsterdam

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Amsterdam

Beddenwinkel Amsterdam nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Amsterdam? Is uw boxspring, matras of kussen aan vervanging toe of bent u op zoek naar bedlinnen, een linnenkast of een bijpassend nachtkastje? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenwinkel Amsterdam. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft op het gebied van slaapcomfort en voor de inrichting van uw slaapkamer. In de loop van de jaren is ons team van specialisten steeds verder uitgebreid en is onze showroom ook flink uitgebreid. Wij kunnen u hierdoor nog meer bedden en matrassen laten zien die wij in ons brede assortiment aanbieden. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar uit verschillende regio's zoals Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw gewenste producten te bestellen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom en staan onze adviseurs voor u klaar met een kopje koffie. 

Over Slaapspecialist van der Schuit, de beddenwinkel Amsterdam

In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of het nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Wij hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten zodat wij u professioneel en oprecht kunnen adviseren. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een boxspring, kussen of matras aanschaft en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het bedden vak. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren zodat u met een goed gevoel de deur uit gaat. Wij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Naast onze ruime showroom kunt u ook op deze website alleproducten rustig bekijken. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webwinkel aan waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij ons ruime assortiment. 

Afspraak maken bij beddenwinkel Amsterdam?

Wilt u meer weten over onze aangeboden producten en de merken die wij verkopen? Wilt u meer weten over het fijne slaapcomfort van Auping, Tempur of M Line? U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom. Laat u verrassen door ons aanbod en plaats direct uw bestelling.