Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenwinkel Amsterdam

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel Amsterdam

Beddenwinkel Amsterdam nodig?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel Amsterdam? Bent u op zoek naar beddenspeciaalzaak waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen waardoor wij gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring en kennis met het aanbieden van verschillende beddenmerken kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst te zijn. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden zodat u bij ons een ruime keuze heeft uit verschillende merken en stijlen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste producten. Daarnaast kunt u direct een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u direct al onze aangeboden producten die bijdragen aan een goede nachtrust. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over onze producten? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over ons ruime aanbod. Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet. 

Ruim aanbod bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is de beddenwinkel Amsterdam waar u terecht kunt voor matrassen, boxspring bedden, kussens, linnenkasten, nachtkastjes en bedlinnen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het beddenvak waardoor wij u professioneel kunnen adviseren bij uw aankoop. Ons team vindt het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren ongeacht het product waar u naar op zoek bent. Onze adviseurs hebben dan ook geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten, zij vinden het belangrijk u eerlijk te adviseren zodat u met een goed gevoel de deur uitgaat. Bent u op zoek naar een matras? De specialisten van Slaapspecialist van der Schuit kunnen professioneel en vakkundig uw gewenste matras inmeten dat perfect aansluit bij uw lichaam en postuur. Zo bent u verzekerd van een goed slaapcomfort en zult u een fijne nachtrust ervaren. 

Afspraak maken bij beddenwinkel Amsterdam?

Wilt u een een afspraak inplannen bij onze beddenwinkel Amsterdam? U kunt direct een afspraak bij één van onze medewerkers inplannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar zodat u al uw vragen kunt stellen.  Door onze centrale ligging zijn wij perfect aan te rijden vanuit de regio's Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht en wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat aan de Willem de Zwijgerweg 14 in Geldermalsen.