Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenspeciaalzaken

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenspeciaalzaken nodig?

Bent u op zoek naar beddenspeciaalzaken? Bent u op zoek naar een nieuw bed maar wilt u verschillende ledikanten en/of boxspring bedden vergelijken met elkaar? Zoekt u dan niet verder. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten bedden die geschikt zijn voor iedere slaapkamer. Daarnaast verkopen wij niet één merk maar meerdere merken boxspring bedden en ledikanten waardoor wij een onafhankelijke dealer zijn van de merken die wij verkopen. Het maakt bij ons niets uit of u een M-Line boxspring koopt of toch gaat voor een Auping bed. Wij willen dat u het juiste bed aanschaft dat aansluiten bij uw wensen. Voor verschillende soorten bedden hoeft u niet naar diverse beddenspeciaalzaken. U kunt gewoon binnenlopen bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen. De koffie zal voor u klaar staan en onze specialisten vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw gewenste slaapcomfort. 

De beste beddenspeciaalzaken: online en offline!

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende regio's zoals Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een nieuw boxspring, ledikant of matras aanschaft in verschillende beddenspeciaalzaken en dat u daar vragen over heeft. Onze specialisten nemen graag de tijd voor u om u te voorzien van professioneel advies. Naast ons ruime aanbod van boxspring bedden en ledikanten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alles wat met de nachtrust te maken heeft. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens, linnenkasten en linnenkasten. Naast het slaapcomfort dat wij aanbieden, kunt u ook uw gehele slaapkamer opnieuw inrichten. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al onze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om elke klant het beste product te bieden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Wij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel.

Bezoek onze beddenspeciaalzaken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om onze boxspringbedden, ledikanten of matrassen te vergelijken met elkaar? Bent u benieuwd naar ons brede assortiment? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken om een afspraak te maken. U hoeft niet verschillende beddenspeciaalzaken te bezoeken, bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan aan het adres.