U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenspeciaalzaken

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Beddenspeciaalzaken nodig?

Bent u op zoek naar beddenspeciaalzaken? Zoekt u dan niet verder. Slaapspecialist van der Schuit heet u van harte welkom als u op zoek bent naar beddenspeciaalzaken voor producten die het slaapcomfort verbeteren. Naast matrassen en boxspringbedden bieden wij ook bedlinnen, kussens, ledikanten en nachtkastjes aan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u goed van dienst zijn en hebben we ons aanbod steeds verder uitgebreid. U kunt direct een kijkje nemen op onze website of een bezoek brengen aan onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe slaapkamer. Bij Slaapspecialist van der Schuit, gevestigd in Geldermalsen, kunt u terecht voor een ruim assortiment aan slaapcomfort. Dankzij onze centrale locatie zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod voortdurend uitgebreid, zodat u bij ons een brede keuze heeft. In onze beddenwinkel kunt u een mooi aantal showroommodellen vinden, waarmee u uitgebreid onze bedden kunt testen en uw eigen droombed kunt samenstellen.

Beddenspeciaalzaken Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is gespecialiseerd in het leveren van bedden. Wij leveren als beddenspeciaalzaken al onze bedden geregeld in Zaltbommel, Leerdam, Culemborg, Tiel en uiteraard in Geldermalsen. Ook leveren wij bedden buiten deze omgeving in heel Nederland en België. Onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort delen wij graag met u. Al bijna acht jaar bieden wij vanuit onze beddenwinkel in Geldermalsen een ruim assortiment aan bedden en boxsprings aan. Wij geven deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. U kunt ons complete assortiment online bekijken, maar wij nodigen u ook graag uit om onze mogelijkheden in onze winkel te ervaren. Kortom, bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u terecht voor een ruim aanbod aan slaapcomfort en deskundig advies. Bezoek onze beddenwinkel in Geldermalsen en ontdek welk bed het beste bij u past.

Afspraak maken bij onze beddenspeciaalzaken?

Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u eenvoudig een afspraak maken om onze beddenspeciaalzaken te bezoeken. Dit geeft u de mogelijkheid om persoonlijk en deskundig advies te ontvangen, aangepast op uw specifieke slaapbehoeften. Onze medewerkers nemen graag de tijd om samen met u te kijken naar de beste slaapoplossing, of het nu gaat om een matras, bed of boxspring. Door het maken van een afspraak kunnen wij u optimaal van dienst zijn en zorgen wij ervoor dat u niet hoeft te wachten bij binnenkomst. Maak dus snel een afspraak en ontdek welk bed het beste bij u past.