Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenspeciaalzaken

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenspeciaalzaken nodig?

Bent u op zoek naar beddenspeciaalzaken? Wordt het tijd voor een nieuw matras, ledikant, boxspring of nieuwe kussens? Zoek dan niet verder naar beddenspeciaalzaken want Slaapspecialist Van der Schuit is dé beddenspeciaalzaak in Geldermalsen en omstreken. U bent hartelijk welkom om een bezoek te brengen aan onze mooie showroom waar wij al veel klanten blij hebben kunnen maken met een passend product. Beddenspeciaalzaken zoals slaapspecialist Van der Schuit onderscheiden zich door het grote assortiment van hoge kwaliteit. U kunt bij ons een complete slaapkamerinrichting samenstellen. Wij verkopen de beste merken en geven u deskundig, onafhankelijk advies. Het is ons doel dat onze klanten met een goed gevoel de deur uitgaan. Het maakt ons niet uit of bij ons komt voor een compleet bed of alleen een hoeslaken nodig heeft. Omdat wij meerdere merken van hoge kwaliteit in ons assortiment hebben, hebben wij geen voorkeur voor een bepaald merk en kunt u van ons eerlijk advies verwachten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en zien het als een uitdaging om elke klant het beste product te bieden. Wij zijn dé beddenspeciaalzaak voor de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Mogen wij u binnenkort in onze winkel begroeten?

Ruim aanbod in onze beddenspeciaalzaken

Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende producten die het slaapcomfort nog beter maken. Denkt u aan bedlinnen, kussens, matrassen, ledikanten en boxspring bedden. Daarnaast kunt u bij ons ook uw gehele slaapkamer renoveren. U vindt bij ons een ruim aanbod van nachtkastjes en linnenkasten. In onze beddenspeciaalzaken hebben wij een aantal showroommodellen voor u klaar staan zodat u uitgebreid al onze bedden, toppers, bedlinnen, kussens en nachtkasten kunt bekijken en testen. Hierdoor kunt u gemakkelijker een keuze maken en kunnen onze specialisten u professioneel advies geven. In onze showroom ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al onze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden. Wij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Afspraak maken in één van onze beddenspeciaalzaken?

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en wilt u eerst uw gewenste producten bekijken in onze showroom voordat u een keuze maakt? Wij nodigen u graag uit om een afspraak bij ons te maken. Wij zetten de koffie graag voor u klaar en lopen graag met u een rondje door onze zaak.