Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenspeciaalzaken

Header verbouwings uitverkoop 2022
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenspeciaalzaken nodig?

Bent u op zoek naar beddenspeciaalzaken? Is uw bed aan vervanging toe of bent u op zoek naar een linnenkast? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij zijn gevestigd in Geldermalsen en zijn goed te bereiken vanuit diverse regio's. Slaapspecialist van der Schuit biedt u graag een ruim aanbod aan van verschillende merken en soorten bedden die geschikt zijn voor iedere slaapkamer. Denkt u aan een eenpersoonsbed, een twijfelaar of een ruim tweepersoonsbed. De keuzes bij Slaapspecialist zijn zeer uiteenlopend. Wij begrijpen dat u niet iedere dag op zoek bent naar beddenspeciaalzaken. Bij Slaapspecialist van der Schuit heeft u een professional gevonden. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u direct een overzicht van onze aangeboden bedden en alles wat uw slaapcomfort kan verbeteren. Uiteraard beschikken wij ook over een ruim opgezette showroom. U kunt spontaan bij ons binnenwandelen maar ook een afspraak bij ons inplannen. Hierdoor kunnen wij rekening houden met uw komst en kunnen wij ruim de tijd voor u nemen. Voor het vinden van professionele beddenspeciaalzaken bent u bij ons in Geldermalsen aan het juiste adres.

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenspeciaalzaken

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u goed van dienst zijn en beschikken wij over een ruim aanbod in verschillende producten, die aansluiten bij ieders slaapcomfort. Wij hebben alles in huis voor een goede nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens, boxspring bedden en ledikanten. Daarnaast vindt u bij ons een ruim aanbod in bedlinnen, linnenkasten en nachtkastjes. Wij hebben een breed assortiment samengesteld. Bij het samenstellen van deze collecties houden wij altijd één ding voor ogen: wij willen de klant het beste product binnen de gekozen prijs bieden. Ons team van experts bieden u deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Afspraak maken bij onze beddenspeciaalzaken?

Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag meer informatie over het perfect inmeten van een matras? U kunt uw vragen te allen tijde aan ons stellen. Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op deze website invullen. Wij zien u graag binnenkort in onze ruim opzette showroom in onze beddenspeciaalzaken.