Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenspeciaalzaak

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenspeciaalzaak nodig?

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak? Bent u op zoek naar een professionele beddenspeciaalzaak waar u uw gehele slaapkamer kunt inrichten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Vandaag de dag kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden zoals u van een echte beddenspeciaalzaak mag verwachten. U vindt bij ons alles voor een goede nachtrust en voor de inrichting van uw slaapkamer. Door de jaren heen zijn wij officieel en erkend dealer worden van diverse beddenmerken. Denkt u aan Auping, M Line en Swissflex. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u als geen ander deskundig adviseren. Bent u op zoek naar een ledikant, matras, boxspring of kussen? Beddenspeciaalzaak Slaapspecialist van der Schuit heeft het allemaal in huis. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u graag vrijblijvend een rondje lopen in onze showroom? Wij zien uw graag in onze winkel in Geldermalsen. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenspeciaalzaak

Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen. Door onze centrale ligging zijn wij goed te bereiken vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier waardoor u altijd met een goed gevoel de deur uitstapt. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in deze branche. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten, zij vinden het belangrijk u goed en professioneel te adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw bed, matras of kussen. Naast ons ruime aanbod van ledikanten en boxspring bedden kunt u bij ons ook uw hart ophalen aan linnenkasten, bedlinnen, nachtkastjes en kussens. Wij zijn een echte beddenspeciaalzaak waar u alles kunt vinden voor een goede nachtrust en de inrichting van uw slaapkamer. In onze beddenwinkel hebben wij een mooi aantal showroommodellen voor u klaar staan zodat u een goede keuze kunt maken. U kunt hier uitgebreid al onze boxspring bedden, ledikanten en matrassen testen en uw eigen bed samenstellen. Klinkt u dit als muziek in de oren? Dan zien wij u graag in onze showroom!

Afspraak inplannen bij beddenspeciaalzaak Slaapspecialist van der Schuit?  

Wilt u meer weten over onze beddenspeciaalzaak? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in.