Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenspeciaalzaak

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenspeciaalzaak nodig?

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak? Bent u op zoek naar een nieuw bed, een nieuw matras of naar een compleet nieuwe slaapkamer inrichting? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit diverse boxsprings, linnenkasten en kussens. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten het ruime aanbod van onze beddenspeciaalzaak? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. Onze specialisten staan graag voor u klaar en denken graag met u mee over de aanschaf van een nieuw bed, en nieuw kussen of dat leuke nachtkastje. 

Slaapspecialist van der Schuit, uw beddenspeciaalzaak

Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is goed te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u voorzien van professioneel advies. Daarnaast nemen wij graag de tijd voor u zodat wij u goed kunnen adviseren en uw wensen kunnen bespreken. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij zien het als een uitdaging om elke klant het beste product te bieden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet beddensysteem, wij denken graag met u mee. Tijdens het bezoek aan onze showroom kunt onder het genot van lekkere koffie of thee advies krijgen van een van onze adviseurs, als u liever rustig zelf op uw gemak wilt rond kijken, kan dat natuurlijk ook. Daarnaast beschikken wij over een gebruiksvriendelijke website waar u onze producten in alle rust kunt bekijken. 

Afspraak inplannen bij beddenspeciaalzaak Slaapspecialist van der Schuit?  

Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag meer weten over het inmeten van een perfect matras? Vindt u het prettig om al onze producten in het echt te bekijken voordat u een keuze maakt? U kunt te allen tijde een afspraak bij ons inplannen. Wij nemen graag de tijd voor u en lopen graag met u een rondje door onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen.