Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddenspeciaalzaak

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenspeciaalzaak nodig?

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak? Bent u op zoek naar een linnenkast, een nieuw matras of een boxspring? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is een echte beddenspeciaalzaak waar u van op aan kunt. Wij bieden u een ruim aanbod aan in verschillende producten die het slaapcomfort nog beter maken. Denkt u aan bedlinnen, kussens, matrassen, ledikanten en boxspring bedden. Daarnaast kunt u bij ons direct uw gehele slaapkamer renoveren. U vindt bij ons ook een ruim aanbod in nachtkastjes en linnenkasten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u als geen ander goed van dienst zijn. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende producten voor uw slaapkamer. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de samenstelling van uw nieuwe slaapkamer? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. 

Beddenspeciaalzaak Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een beddenspeciaalzaak die gevestigd is in Geldermalsen. Wij zijn daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod in slaapcomfort steeds verder uit kunnen breiden waardoor u bij ons de keuze heeft uit een ruim assortiment. In onze beddenwinkel hebben wij een mooi aantal showroommodellen voor u klaar staan zodat u uitgebreid al onze bedden kunt testen en uw eigen droom bed kan samenstellen. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. Al bijna acht jaar leveren wij vanuit onze beddenwinkel te Geldermalsen een ruim assortiment aan bedden en boxsprings. Wij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Afspraak maken bij onze beddenspeciaalzaak?

Vindt u het prettig om ons aanbod in het echt te bekijken zodat u een goede keuze kunt maken? Dan raden wij u aan om een afspraak bij ons in te plannen. Uiteraard kunt u ook bij ons binnen lopen. Wij zorgen ervoor dat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen. Onze adviseurs hebben veel ervaring in het bedden vak. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren.