U bent hier:
Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten

Bedden Utrecht nodig?

Heeft u bedden Utrecht nodig? Bent u opzoek naar een heerlijk, comfortabel bed? Dan bent u bij de Slaapspecialisten van der Schuit, bedden Utrecht  aan het goede adres! Wij helpen u graag, online of in onze showroom. In onze ruime showroom van bedden Utrecht, hebben wij een breed assortiment voor u in ledikant beden tot en met boxsprings. Ons assortiment zo zo ver uitgebreid dat wij ook bed bodems, ledikanten en senioren bedden in ons repertoire hebben. Onze kracht ligt bij het feit dat wij alleen werken met vakkundige adviseurs. 

Adviseurs bedden Utrecht

Al onze adviseurs van bedden Utrecht, hebben uiteraard jarenlange ervaring in het bedden vak. Wij vinden het belangrijk dat u op de juiste manier word geadviseerd. Onze bedden specialisten komen met een specifiek advies op maat op basis van uw wensen en uw lichaam. Op basis van metingen kunnen wij namelijk een boxspring, matras of kussen adviseren dat exact aansluit op de resultaten van deze metingen.  In 2012 is Slaapspecialist van der Schuit opgericht door Frank van der Schuit. Frank zijn ambitie is om de beste beddenwinkel in de regio te worden. De combinatie service en de juiste prijsstelling een goede basis van bedden Utrecht.

Beddenwinkel Utrecht

Naast bedden hebben we ook een mooi assortiment in bedden textiel. In onze beddenwinkel hebben wij een mooi aantal showroommodellen voor u klaar staan. U kunt uitgebreid testen in onze showroom en uw eigen droom bed samenstellen. De adviseurs in onze beddenwinkel zijn opgeleid om een zo goed mogelijk advies te geven. Slaapspecialist, de beddenwinkel in de omgeving, levert graag bedden boxsprings,  ledikant, senioren bedden, matrassen en lattenbodems. 

Advies op maat

Wij willen graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Onze service begint uiteraard bij het eerste contact in de showroom. Wij vinden het daarnaast belangrijk u de service te bieden na aankoop van een product. Wat als u niet tevreden bent met u aankoop? Wat als het matras toch niet zo lekker ligt als gedacht, of wat als het product al snel slijtage vertoond?  Laat het ons weten! Wij helpen u graag! 

Service

Wij komen graag tot u met een oplossing. Een tevreden klant brengt ons veel meer. Wij zijn pas tevreden als u dat bent is een oud gezegde en misschien niet modern genoeg om te uiten, maar bij ons telt het nog steeds! De levering wordt verzorgt door onze vakkundige monteurs, u heeft er geen omkijken naar. De monteurs kunnen zelfs uw oude bed mee retour nemen. Dat is service die u van een echte beddenzaak mag verwachten!