U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Bedden Tiel

Slaapspecialist van der Schuit bied op een kleine 10 minuten rijden van Tiel een zeer uitgebreide collectie bedden. De bedden die wij veel leveren in Tiel zijn boxspring bedden, matrassen en ledikanten. Onze professionele adviseurs helpen u graag aan het juiste bed. Binnen elk budget proberen wij u altijd het juiste bed te leveren.
Kijk op onze website rustig rond, het grootste gedeelte van ons aanbod kunt u hier vinden. vervolgens bent u van harte welkom in onze showroom om uw nieuwe bed te komen testen.     

Beddenzaak Tiel 

Een beddenzaak levert bedden. Het verschil tussen een beddenzaak en een slaapspeciaalzaak is waarschijnlijk de kwaliteit van de bedden en de manier van werken. Wij willen u graag de beste bedden van Tiel en omgeving leveren. Met behulp van onze professionele adviseurs kiest u het beste bed binnen de prijs categorie die u voor ogen heeft. Kortom kom naar Geldermalsen, daar vind u een van een betere beddenzaak voor Tiel en omgeving. 

Bedden Tiel 

Op zoek naar een ruime keuze in bedden in de omgeving van Tiel ? Bekijk rustig ons aanbod in de webshop en kom vervolgens naar onze showroom te Geldermalsen (op 10 minuten van Tiel) en krijg het beste advies voor de aanschaf van uw nieuwe bedden! 
Ook na aankoop van uw bed staan wij voor u klaar. Mocht u na ons advies gesprek nog vragen hebben bent u altijd van harte welkom. Na levering van uw bed horen wij ook graag van u. Mocht er onverhoopt wat mis zijn gegaan bij de levering of ligt u toch wat minder lekker als gehoopt, horen wij dat graag! Als wij niks weten, kunnen wij ook niks doen, zeggen wij tenslotte ook altijd!