Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bedden Den Bosch

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond
10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Bedden Den Bosch

Bedden Den Bosch nodig?

Op zoek naar bedden Den Bosch? ​Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Zo vindt u er een ruim aanbod van matrassen en boxsprings, maar kunt u er ook terecht voor kussens, bedtextiel, ledikanten en kasten. Zo kunt u uw slaapkamer direct helemaal afmaken. Wanneer u in Den Bosch woont en nieuwe bedden aan wilt schaffen, dan is het prettig als u daar niet ver voor hoeft te rijden. U vindt onze showroom in Geldermalsen. Hier geven we u graag persoonlijk advies. Daarnaast vindt u ons aanbod ook in onze webshop. Wanneer u hier uw bestelling plaatst hoeft u de deur niet eens uit! Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in onze showroom maar u wél graag geadviseerd wilt worden kunt u contact met ons opnemen. Er komt dan een adviseur bij u thuis langs. Dat is service zoals u dat van Slaapspecialist van der Schuit kunt verwachten. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan leveren we het bed bij u thuis, en zetten onze monteurs het direct voor u in elkaar. Een nieuw bed aanschaffen wordt zo wel heel eenvoudig!

Prijs - kwaliteit

De prijs-kwaliteit verhouding is wat we voor ogen houden bij het samenstellen van ons aanbod, ook als we nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen. Een matras van €149,- biedt niet hetzelfde als een op maat gemaakt matras van €1395,- maar u vindt bij Slaapspecialist van der Schuit wel het beste matras voor €149,-. Zo heeft u bij ons altijd waar voor uw geld. In ons assortiment vindt u producten van bekende merken, zoals M Line en Avek. Alle producten die u vindt in ons assortiment zijn van hoogstaande kwaliteit.  ​

Bedden Den Bosch kopen

​Vindt u het lastig om de juiste bedden Den Bosch te vinden? Onze adviseurs helpen u graag. Zij denken met u mee over uw slaapgedrag en het bed dat daarbij past. Op deze manier helpen we u om het bed te vinden dat zal zorgen voor een goede nachtrust. Bent u na aankoop van uw bedden Den Bosch toch niet helemaal tevreden? Laat het ons dan weten. We zorgen graag voor een oplossing! Bij Slaapspecialist van der Schuit zijn we pas tevreden als u dat bent! 

​We heten u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen of in onze webshop. Wilt u meer weten over onze bedden? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!