U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bedden Culemborg

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Bedden Culemborg

Op korte afstand van Culemborg vind u Slaapspecialist van der Schuit. Wij bieden u in onze showroom een zeer ruime keuze uit bedden. Of u nu kiest voor een fijne boxspring, een mooi ledikant of een goed matras, bij slaapspecialist van der Schuit heeft u zeer zeker de mogelijk om te slagen voor mooie en goede bedden als u vanuit Culemborg naar ons toe komt.

Bedden Culemborg, gratis parkeren

Als u vanuit Culemborg bij ons komt kijken voor bedden, kunt u uw auto gratis parkeren voor de deur. Wij realiseren dat kijken of oriënteren voor een goed bed of bedden een tijd in beslag kan nemen. Vanuit Culemborg bet u over het algemeen binnen 10 minuten voor onze showroom, vol met bedden.

Bedden Culemborg met een goed advies

Wij onderscheiden ons op basis van advies. U mag van een slaap speciaal zaak meer verwachten! We komen u bedden dan ook bijvoorbeeld gratis leveren en monteren in Culemborg. Mocht u thuis in Culemborg een advies gesprek willen over bedden, geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs. Onze adviseurs staan voor u klaar.