U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bed Zaltbommel

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Bed Zaltbommel

bed zaltbommel aanschaffen

De beddenspeciaalzaak

Op zoek naar bed Zaltbommel? Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenspeciaalzaak van Zaltbommel en omgeving. Steeds meer mensen uit Zaltbommel en omgeving weten onze winkel, waar kwaliteit en service voorop staan, te vinden. Waar u ook naar op zoek bent, de kans is groot dat u bij ons kunt slagen. U vindt bij Slaapspecialist van der Schuit een zeer uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen, boxsprings, bedbodems, kussens, kasten en bedtextiel. Op zowel onze website als in onze winkel kunt u ons assortiment vinden. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen en vanuit Zaltbommel goed bereikbaar. Bovendien kunt u bij voor de deur gratis parkeren. 

Ons assortiment

In ons ruime assortiment vindt u veel verschillende soorten en maten bedden. Hierdoor heeft u, als u een bed Zaltbommel wilt kopen, altijd een ruime keuze. Slaapspecialist van der Schuit is dealer van verschillende merken. Zo vindt u bij ons boxsprings van de merken Avek, M-Line, Eastborn, Grandeur Collections en Jensen. Matrassen verkopen wij van onder andere Sealy M-Line en Altijd Goed Slapen. Ook voor hoofdkussens van onder andere Ducky Dons, Silvana en Tempur kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook bedbodems, kasten, bedtextiel en ledikanten. Of u nu enkel een hoeslaken nodig hebt of een complete slaapkamerinrichting wilt aanschaffen, bij Slaapspecialist van der Schuit helpen wij u graag. ​

Het kopen van een bed Zaltbommel

Ons hele assortiment kunt u vinden op onze website. Maar we kunnen het ons voorstellen dat u onze bedden graag zelf wilt zien en wilt testen. We heten u daarom van harte welkom in onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Hier kunt u op uw gemak onze bedden bekijken en uitproberen. Ook kunt u zich in onze winkel laten adviseren door één van onze adviseurs. Graag geven wij u vakkundig een persoonlijk advies. Wij zien het als een uitdaging om aan de hand van uw wensen u het beste product te kunnen bieden. Daarbij is het ons doel om u als klant het beste product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Daarom hebben wij ons assortiment samengesteld aan de hand van het principe 'beste prijs-kwaliteit verhouding'. We kunnen niet zeggen dat een bed Zaltbommel van €149,- hetzelfde biedt als een op maat gemaakt bed Zaltbommel van €1349,-. Wél kunnen we zeggen dat wij het beste bed Zaltbommel leveren van €149,-. 

We willen graag elke klant gelukkig maken. Service staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Hierin onderscheidt Slaapspecialist van der Schuit zich van andere beddenwinkels. We geven u persoonlijk advies over welk bed het beste bij u past, bezorgen dit bed gratis bij u thuis en monteren het daar voor u. Maar daar stopt de service van Slaapspecialist van der Schuit niet. Wij bieden ook service ná de aankoop van een product. Een bed is iets heel persoonlijks. Iedere persoon heeft weer andere wensen. Het kan voorkomen dat uw nieuwe bed na een tijdje toch niet zo lekker slaapt als u had gehoopt, of dat een product misschien sneller slijtage vertoont dan verwacht. Vertel het ons. Dan zorgen wij ervoor dat het probleem wordt opgelost. Het is onze missie om u als klant een tevreden klant te laten zijn. 

We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!