Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bed winkels

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten
SHOWROOM OPENINGSTIJDEN

Maandag
12.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag
10.00 uur - 17.30 uur
Goede vrijdag
10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 17.00 uur

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

Beddenwinkel

Betrouwbare bed winkels nodig?

Slaapspecialist van der Schuit is een gerenommeerde beddenspeciaalzaak, gevestigd in Geldermalsen. Al bijna acht jaar bieden wij vanuit onze bed winkels een ruim assortiment aan bedden en boxsprings aan. Wij zijn trots op onze uitstekende reputatie en leveren uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan slaapcomfort en deskundig advies, waarmee wij u helpen uw slaapkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Als u op zoek bent naar een nieuw bed, een nieuwe matras of nieuwe boxspring, dan bent u bij onze bed winkels aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende slaapoplossingen, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke slaapbehoeften. In onze showroom kunt u uitgebreid onze bedden testen en proefliggen, zodat u de perfecte slaapoplossing kunt vinden. Onze medewerkers nemen graag de tijd om samen met u te kijken naar de beste slaapoplossing, of het nu gaat om een matras, bed of boxspring.

Ruim aanbod bij bed winkels

Bij Slaapspecialist van der Schuit vinden wij het belangrijk dat u goed slaapt en uitgerust wakker wordt. In onze bed winkels bieden wij u dan ook graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. Onze medewerkers zijn deskundig en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben een uitgebreide collectie van topmerken, zoals Auping, Swissflex en Tempur. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het vinden van het juiste bed en matras dat past bij uw lichaam en slaapwensen. Bij Slaapspecialist van der Schuit vinden wij persoonlijke service en klanttevredenheid erg belangrijk. Onze medewerkers staan dan ook altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze bed winkels zijn eenvoudig te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. We raden u aan om een afspraak te maken, zodat wij u kunnen voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Dit geeft u de mogelijkheid om rustig en ontspannen onze showroom te verkennen en de verschillende bedden uit te proberen.

Meer weten over onze bed winkels?

Naast onze uitgebreide collectie bedden en boxsprings, bieden wij ook deskundig advies op het gebied van slaaphygiëne. Wij kunnen u adviseren over de beste slaaphouding, slaapkamertemperatuur en het gebruik van beddengoed. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe bed en uitgerust wakker worden. Als u op zoek bent naar een nieuwe bed, matras of boxspring, dan bent u bij de bed winkels van Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres.