Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bed Utrecht

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
ledikanten
kasten

Bed Utrecht

een bed utrecht kopen

Bed Utrecht nodig?

Heeft u een bed Utrecht nodig? Als u op zoekt bent naar een comfortabel bed, dan bent u bij de Slaapspecialisten van der Schuit, bed Utrecht  aan het goede adres! Wij helpen u graag, online of in onze showroom. In onze ruime showroom van bed Utrecht, hebben wij een breed assortiment. Ons assortiment zo zo groot dat wij ook bed bodems, ledikanten en senioren bedden in ons assortiment hebben. Doordat wij alleen met ervaren adviseurs werken, word u ten alle tijden goed geholpen.

Advies van bed Utrecht

Al onze adviseurs van bed Utrecht, hebben jarenlange ervaring in deze branch. Wij vinden het belangrijk dat u op de juiste manier word geadviseerd. Ieder mensen is anders, en zo hebben wij allemaal andere eisen voor een fijn en comfortabel bed.  Onze bedspecialisten hebben een specifiek advies op maat voor u. Dit alles is op basis van uw wensen en uw lichaam. Op basis van metingen kunnen wij namelijk een boxspring, matras of kussen adviseren dat exact aansluit op de resultaten van deze metingen. 

Advies op maat

Wij willen graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Onze service begint uiteraard bij het eerste contact in de showroom. Wij vinden het daarnaast belangrijk u de service te bieden na aankoop van een product. Wat als u niet tevreden bent met u aankoop bed Utrecht? Wat als het matras toch niet zo lekker ligt als gedacht, of wat als het product al snel slijtage vertoond?  Wij helpen u graag! 

Service bij bed Utrecht

Wij komen graag tot u met een oplossing. Wij pas tevreden als u ook tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent is een oud gezegde en misschien niet modern genoeg om te uiten, maar bij ons telt het nog steeds! De levering van uw bed wordt verzorgt door onze vakkundige monteurs, u heeft er geen omkijken naar. De monteurs kunnen zelfs uw oude bed mee retour nemen. Dat is service die u van een echte beddenzaak mag verwachten!

De service van Slaapspecialist van der Schuit

Onze service staat voorop. Dat willen wij ook graag uitdragen naar onze klant.  Wij staan graag voor uw klaar in onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Als u bij ons een bed heeft gekocht maar is die toch niet helemaal naar wens dan hebben wij voor u 14 dagen bedenktijd. Daarnaast bieden wij u een minimale garantie op van 2 jaar aan. Wij hebben deskundige adviseurs voor u klaar staan in onze showroom. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Geldermalsen.