U bent hier:

Bed Nijmegen

Showroomsale
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies
boxprings
matrassen
kasten

Bed Nijmegen

onze beddenzaak nijmegen

​Op zoek naar bed Nijmegen? Gaat u verhuizen en ben u daarom op zoek naar een nieuw bed? Of heeft u al 30 jaar hetzelfde bed en bent u toe aan iets nieuws? Dan moet u bij slaapspecialist van der Schuit zijn. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen, op maar drie kwartier rijden van Nijmegen en centraal gelegen ten opzichte van Utrecht en Den Bosch. Slaapspecialist van der Schuit heeft een ruim assortiment aan bedden en alle toebehoren. Hier vindt u dus uw bed Nijmegen.

Bed Nijmegen bij slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit heeft een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen, ledikanten, kussen, textiel, kasten en bedbodems. Dit in verschillende prijsklassen. U heeft dus keuze genoeg om het juiste bed Nijmegen te vinden. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar om u deskundig advies te geven over onze boxsprings en matrassen. Zo heeft u de mogelijkheid om een matras op maat te laten inmeten. Zeker als u wat ouder bent en wellicht in de toekomst te maken krijgt met ouderdomsverschijnselen is een op maat gemaakt matras een hele prettige luxe. Tijdens het inmeten worden uw zwaartepunten gemeten en het matras wordt aan de hand daarvan gemaakt. Zo heeft u een matras dat speciaal op uw lichaam is gemaakt. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor matrassen tegen een lagere prijs. Ook dan geven wij u graag deskundig advies. ​Naast matrassen en boxsprings kunt u bij ons ook terecht voor toebehoren, zoals bedtextiel. Wij hebben een ruim aanbod aan bedtextiel voor alle afmetingen matrassen en kussens in elke prijsklasse.

Website en showroom

​Op onze website vindt u ons complete assortiment aan boxsprings, matrassen, ledikanten, kussen, textiel, kasten en bedbodems. Als u dus op zoek bent naar bed Leerdam, bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website kunt u zich oriënteren en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom. In onze showroom wordt een groot aantal artikelen uit ons assortiment gepresenteerd. Ook kunt u de matrassen uitproberen en voelen. Dat is een belangrijk onderdeel bij het uitkiezen van een nieuw matras. In onze showroom geven onze adviseurs graag deskundig advies. Het is ook mogelijk om op uw gemak zelf rond te kijken in onze showroom. Onze showroom is geopend op dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast hebben wij op vrijdagavond koopavond.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de artikelen in ons assortiment? Of heeft u een product bij ons gekocht en bent u toch niet helemaal tevreden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en bekijken of we tot een oplossing kunnen komen. U kunt contact met ons opnemen per telefoon of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.