U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bed Culemborg

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Bed Culemborg

Bent u zoek naar een goed bed in de omgeving van Culemborg? In onze showroom te Geldermalsen een klein kwartier vanuit Culemborg, helpen wij u daar graag mee! Als sinds het ontstaan van onze winkel leveren wij zeer geregeld klanten uit Culemborg aan een goed en mooi bed. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen, geven de nodige tips en kunnen uw nieuwe bed volledig voor u samenstellen. Onze slogan is ook niet voor niets: "Uw nachtrust is onze dagelijkse zorg"

Bed is een breed begrip, het kan gaan om een traditionele houten ombouw, een boxspring of om een goede set matrassen al dan niet gecombineerd met (latten) bodems. In onze showroom vindt u een ruime keuze van al deze soorten bedden. Afhankelijk van wat u wilt, of juist niet helpen onze adviseurs u erg graag.

Wij zijn geen grote keten, maar bieden u wel scherpe prijzen, goede services, persoonlijk contact en de nodige ervaring. Het door u gekozen bed leveren en monteren wij zonder bijkomende kosten door de gehele Benelux. Wij staan voor u klaar, ook nadat u uw bed bij ons heeft gekocht.

In veel gevallen kunt u, nadat het bed bij u is geplaatst nog een keer wisselen van matras! Dit wordt ook wel omruil garantie of proefslapen genoemd. Wij vinden het van belang dat het eventuele ruilen van de matrassen wordt besproken met één van onze adviseurs voor het aanschaffen van het bed.

Uw nieuwe bed wordt volledig gratis bezorgt en gemonteerd in de door u gewenste kamer, onze vakkundige monteurs kennen de weg in Culemborg inmiddels al aardig goed. Als u wenst kunnen wij uw oude bed mee retour nemen en zorg dragen voor een juiste manier van verdere verwerking. Ook als u wenst om uw oude bed op een andere plek op te slaan, helpen onze monteurs u graag.

Kom vanuit Culemborg voor uw nieuwe bed naar Slaapspecialist van der Schuit voor:

  • Eerlijk advies, door opgeleide adviseurs

  • Aanbod van verschillende top merken

  • Direct persoonlijk contact

  • Gratis parkeren voor de deur

Bent op zoek naar een bed, maar lukt dat niet binnen onze normale openingstijden? Geen probleem, buiten onze openingstijden kunt u ook bij ons terecht voor persoonlijk advies, neem contact met ons op via de e-mail of telefonisch en we plannen samen een afspraak.