Auping specialist | Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Auping

Bent u op zoek naar een Auping winkel? Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor verschillende Auping bedden en matrassen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is goed bereikbaar. Door onze centrale ligging zijn wij voor klanten uit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht makkelijk te bereiken. Slaapspecialist van der Schuit heeft jarenlange ervaring met de verkoop van Auping producten. Denkt u aan een Auping boxspring, een Auping ledikant of een Auping matras. Auping is één van de bekendste merken waarmee vele klanten een heerlijke nachtrust ervaren. Door de jaren heen is het aanbod van Auping steeds groter geworden waardoor wij vandaag de dag de meeste Auping producten in onze showroom hebben staan. Is uw huidige bed toe aan vervanging of wilt u graag een nieuw matras? Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze ruim opgezette showroom aan waar u op uw gemakje een kijkje kunt nemen. Als u op zoek bent naar een officiële en erkende Auping winkel bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres.

Ruim aanbod aan Auping bij Slaapspecialist van der Schuit

In onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen heeft u een ruime keuze uit bedden, boxsprings, matrassen, ledikanten, senioren bedden en bed bodems. Wij beschikken over een professioneel team van specialisten en adviseurs die u graag te woord staan. Zoals het hoort bij een echte beddenzaak, helpen onze vakkundige adviseurs u graag en hebben alle tijd voor u. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wij voor u kunnen betekenen. Wij plannen graag een afspraak met u in om al onze producten met u door te nemen. Op deze manier kunnen wij u goed adviseren en u kunt direct al uw vragen aan ons stellen. Gaat u liever voor een boxspring bed of bent u op zoek naar een nieuw Auping matras? Heeft u al een kijkje kunnen nemen bij onze Auping Noa bedden, die niet alleen een heerlijk slaapcomfort bieden maar ook nog eens een prachtige blikvanger in uw slaapkamer zijn? De specialisten van Slaapspecialist van der Schuit kunnen professioneel en vakkundig een matras inmeten dat aansluit bij uw lichaam en postuur. Zo bent u verzekerd van een goed slaapcomfort met de juiste afmetingen. Naast het ruime aanbod van afmetingen, stoffen en diverse hoofdboorden kunt u er ook voor kiezen om een boxspring elektrisch verstelbaar te maken zodat u kunt genieten van nog meer slaapcomfort! Het is zelfs mogelijk om uw televisie weg te laten zakken in uw Auping bed! Wat een luxe! U bent bij Slaapspecialist van der Schuit niet alleen aan het juiste adres voor  diverse soorten en maten boxsprings, maar u vindt bij ons ook een ruim aanbod van kussens, matrassen, bedlinnen, linnenkasten en nachtkastjes. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw gehele slaapkamer opnieuw inrichten!

Slaapspecialist van der Schuit, uw Auping dealer

Slaapspecialist van der Schuit is vandaag de dag een erkende en officiële Auping dealer. Wij beschikken over het complete aanbod van Auping waardoor u een goede keuze kunt maken.  In onze showroom vind u vrijwel elke type Auping bed. Naast ons aanbod van Auping bedden kunt u bij ons uw hart ook ophalen aan verschillende Auping matrassen en Auping kussens. Auping biedt u de mogelijkheid aan om uw gewenste bed of boxspring compleet zelf samen te stellen. Denkt u aan diverse stoffen, hoofdboorden, poten en nachtkastjes. De afmetingen van de Auping boxsprings variëren van 140 cm tot en met 220 cm. Sinds kort heeft Auping 3 soorten nieuwe type matrassen, deze matrassen zijn volledig gericht op het circulair maken van de gehele Auping collectie. De nieuwe type matrassen zijn de Evolve matras serie, de Elysium matras serie en de meest luxe: de nieuwe Elite serie. Alle boxsprings van Auping zijn voorzien van de beste matrassen met pocketvering; iets wat uw lighouding ten goede komt. Zowel de temperatuurregulatie als de ventilatie van een boxspring is erg goed.

Afspraak inplannen bij Slaapspecialist van der Schuit?

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of vindt u het prettig om direct advies te kunnen vragen aan één van onze specialisten? Dan kunt u direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Op deze manier kunnen wij voldoende tijd voor u reserveren zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij lopen graag met u een rondje langs onze Auping producten zodat u een goed beeld krijgt van de passende mogelijkheden voor uw wensen. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nou gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u ook online direct uw gewenste Auping ledikant, boxspring of matras bij ons bestellen. U kunt online een stappenplan doorlopen waardoor u precies kunt aangeven wat uw wensen zijn. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk online ons complete assortiment of ervaar alle mogelijkheden in onze winkel.