Auping Evolve matras | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Evolve matras

Auping Evolve matras

Auping Evolve matras kopen

Bent u op zoek naar Auping Evolve matras? Is uw huidige matras aan vervanging toe en wilt u meer weten over een Auping Evolve matras? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Geldermalsen bij Slaapspecialist van der Schuit. Door de jaren heen is ons aanbod van Auping matrassen steeds verder uitgebreid waardoor u vandaag de dag bij ons een ruime keuze heeft uit verschillende soorten en maten. Het merk Auping is één van de bekendere merken onder de matrassen, boxspring bedden en ledikanten. Ons team van specialisten loopt graag met u een rondje door onze ruim opgezette showroom zodat u alle Auping matrassen goed kunt vergelijken met elkaar. Een Evolve matras is onderverdeeld is drie verschillende hardheden: soft, medium en firm. Daarnaast is een Auping Evolve matras beschikt voor verschillende lichaamsvormen die onderverdeeld zijn in diverse bodytypes zoals I, Y, X en A. Bent u benieuwd of een Auping Evolve matras bij uw slaapwensen past? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. 

Slaapspecialist van der Schuit, de Auping Evolve matras specialist

Al sinds 2012 kunt u terecht aan de Willem de Zwijgerweg 14 in Geldermalsen voor professioneel en vakkundig advies. Door onze centrale ligging zijn wij perfect aan te rijden vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. In onze showroom ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al onze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nu gaat om een Auping Evolve matras of een compleet bedsysteem. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het beddenvak en die ervaring zetten zij graag in om u het beste advies te geven. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten waardoor wij u niet een bepaald merk aan zullen prijzen.  Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webwinkel aan waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij ons ruime assortiment. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom. 

Online Auping Evolve kopen

Wilt u meer weten over de eigenschappen van een Auping Evolve matras? Wij vertellen u daar graag meer over. Een Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ooit. Een matras zonder schuim en zonder lijm, waarvan de materialen voor altijd opnieuw gebruikt kunnen worden voor een nieuw, fris matras. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók heel goed voor uw nachtrust.