Auping Cresto matras | Beste advies | Auping Cresto matrasse

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Cresto matras

Auping Cresto matras

Gebruik de kortingscode 'aupingwintersale' voor een mooie extra korting op uw aankoop!

Gebruik de kortingscode 'aupingwintersale' voor een mooie extra korting op uw aankoop!

Auping Cresto matras kopen

Als u op zoek bent naar een Auping Cresto matras bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom is er tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten en maten Auping matrassen. De Auping Cresto matras kenmerkt zich door de 5 zones met een soepele ondersteuning voor uw schouders. Wij begrijpen dat een boxspring of een ledikant een blikvanger mag zijn in uw slaapkamer maar dat een goed matras is essentieel voor uw nachtrust. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Geldermalsen. Daarnaast kunt u alvast een kijkje nemen in onze uitgebreide webwinkel. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw gewenste Auping Cresto matras online. Uiteraard kunt u bij één van onze medewerkers ook uw bestelling plaatsen.

Auping Cresto matras

Voordelen van een Auping Cresto matras

Een Auping Cresto matras beschikt over 5 unieke zones. Door deze zones krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning die bijdragen aan een welverdiende nachtrust. Door de comfortlaag wordt het matras extra zacht en veerkrachtig. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: hoofd, schouders, onderrug, heupen en taille. De materialen in een Auping Cresto matras zijn van zulke goede kwaliteit dat het omdraaien of keren van het matras niet nodig is. Bij verandering van het matras zullen de drukpunten en de zones niet meer op de goede plekken ondersteuning bieden. Uw schouders en hoofd hebben een hele andere ondersteuning nodig dan uw onderrug. Het Auping Cresto matras biedt ook een soepele ondersteuning voor uw schouders. Hierdoor zakken uw schouders weg in de matras en ervaart u minder druk. Een drukverdeler zorgt voor een prettige overgang tussen de verschillende zones in het matras. 

Slaapspecialist van der Schuit; officieel dealer van Auping

Slaapspecialist van der Schuit is de slaapspeciaalzaak in Geldermalsen waar u naar op zoek bent. Wij zijn een officiële dealer van het merk Auping en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Wij bieden u een groot assortiment aan van diverse Auping producten. Denkt u aan bedden, boxsprings en matrassen. Wij meten uw matras persoonlijk in als u daar prijs op stelt. Bekijk online ons complete assortiment of breng een bezoek aan onze winkel. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.