Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Silvana kussen

Op zoek naar een Silvana kussen? Heeft u last van een huisstofmijtallergie, ook als u op bed ligt? Dan is een ​Silvana kussen ​wat voor u. Silvana heeft namelijk kussens speciaal voor mensen met huisstofmijtallergie. Een Silvana ​​kussen koopt u bij Slaapspecialist van de Schuit. Wij hebben een ruim assortiment aan Silvana kussens, er zit dus altijd een kussen bij die aan uw wensen voldoet. ​

Silvana kussen bestellen bij Slaapspecialist van der Schuit

​Silvana heeft een ruim assortiment aan kussens, van het eerste kussen voor uw kind, tot hoofdkussens en een neksteun kussen. De kussens van Silvana hebben een goede vochtopname en afgifte. Daarnaast heeft Silvana een aantal kussens in haar assortiment die geschikt zijn voor mensen met huisstofmijtallergie. Deze kussens zijn speciaal behandeld met een Aegis Premium behandeling tegen huisstofmijt. Zo zijn deze kussens altijd bacterie en schimmel werend en zorgt het voor een fris en hygienisch slaapklimaat.De kussens hebben een vulling van ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes. Deze vulling zorgt voor een heerlijk zacht slaapcomfort net als dons.

​Silvana kussen bij Van der Schuit

U koopt uw Silvana kussen bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij hebben een ruim assortiment aan Silvana kussens, zodat het juiste kussen er altijd voor u bij zit. Op onze website kunt u ons assortiment bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel, om de kussens te voelen en uit te proberen. Onze medewerkers geven u graag advies en helpen u bij de keuze voor het juiste kussen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en kunnen u dus van deskundig advies voorzien. Weet u precies welk kussen u wilt hebben en vindt u het daarom niet nodig om naar onze winkel te komen? Dan kunt u het kussen ook online bestellen via onze webshop. De levertijd van de kussens is twee tot drie werkdagen.

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de kussens van Slaapspecialist van der Schuit? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel voor het stellen van vragen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Tevens hebben wij op vrijdagavond een koopavond.