Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M-Line bedden

M-Line bedden

Uitgerust wakker worden

'Sleep well, move better'. Vanuit deze gedachte worden de matrassen en kussens van M-line bedden geproduceerd. Wanneer u op een M-line bed slaapt, neemt u lichaam de juiste slaaphouding aan waardoor u uitgerust en fit wakker wordt. Bovendien kan het lichaam op een M-line matras optimaal herstellen tijdens de slaap. Om deze reden hebben veel topsporters een M-line bed. De M-line matrassen worden bovendien aanbevolen door fysiotherpeuten. M-line matrassen en kussens worden geproduceerd in Nederland en en zijn van hoogstaande kwaliteit. Wanneer u een M-line bed aanschaft kiest u voor vakmanschap en comfort. 

M-line bedden bij Slaapspecialist van der Schuit

Als slaapspecialist bieden wij veel bekende kwaliteitsmerken op het gebied van slapen. Zo vindt u naast de producten van M-line ook producten van bijvoorbeeld Eastborn, AVEK, Tempur, Jensen en Silvana in ons assortiment. We bieden niet alleen matrassen, maar ook kussens, ledikanten, kasten, bedbodems, bedtextiel en boxsprings. Waar u ook naar op zoek bent op het gebied van slapen, u vindt het bij ons.  ​

Bij Slaapspecialist van der Schuit realiseren we ons dat u niet dagelijks een bed koopt en dat u daar misschien best wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom geven we u graag persoonlijk advies over de aanschaf van een nieuw bed. Wanneer u langskomt in onze showroom ontvangen we u met koffie of thee en vertellen we u graag meer over ons aanbod bedden. We geven u advies op maat en vertellen u welk bed het beste past bij uw slaaphouding, uw postuur, uw wensen en uw budget. Bij Slaapspecialist van der Schuit willen we iedere klant het beste product kunnen bieden. Dit houdt in dat u in iedere prijsklasse het beste product vindt. We beweren bij Van der Schuit niet dat een matras van €149,- hetzelfde biedt als een op maat gemaakt matras dat meer dan €1000,- kost, maar we geven u wel de garantie dat u voor €149,- het best mogelijke matras koopt. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt wanneer u een nieuw bed bij ons komt aanschaffen! 

​Bent u enthousiast geworden over onze